Posted on

Cara Simpan Duit Untuk Beli Rumah Pertama

Assalamualaikum,

Gaji tidak cukup untuk membeli rumah pertama. Bagaimana caranya untuk membeli rumah pertama dengan gaji yang sedikit?.

Rumah pulak mahal dan kos sara hidup pulak tinggi. Jadi, apakah cara yang sesuai untuk mengatasi masalah ini?. Buat kerja part time dan berniaga untuk tambah pendapatan. Sudah….dan masih lagi tidak mencukupi. Emmm macam mana ni?

Bukan masalah tidak cukup duit tetapi masalah terlalu banyak berlaku kes kebocoran duit di sana-sini. Pihak admin sarankan supaya anda luangkan masa untuk belajar cara menyimpan duit ( nampak macam mudah tetapi tidak ramai yang buat benda ini ). Bagi yang berminat untuk belajar formula ini, sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50 dan akan diberikan formula ringkas yang memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS MEMPRAKTIKANYA.

Urusan pendaftaran: Sila klik disini

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Simpanan Untuk Persekolahan Anak-AnakSimpanan Untuk Persekolahan Anak-Anak Simpanan pendidikan anak-anak. Untuk yang bergaji kecil dan sikit bagaimanakah cara yang sangat berkesan untuk menyimpan?. Boleh cuba cara yang ada dekat sini.
  • Belajar Cara Simpan DuitBelajar Cara Simpan Duit Masih belum terlewat untuk belajar cara menyimpan duit. Baca dekat sini bila perlu.
  • Bebas Dari HutangBebas Dari Hutang Duit bocor sana-sini dan hujung bulan pokai. Jangan bimbang, anda hanya perlu belajar cara menyimpan duit sahaja. Ini bukan sembarangan cara menyimpan duit.
  • Belajar Simpan Duit Secara BersistematikBelajar Simpan Duit Secara Bersistematik Masih belum terlewat untuk belajar bagaimana cara menyimpan duit supaya dapat bebas dari masalah kewangan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *