Cara Tambah Pendapatan Time Kegawatan Ekonomi

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hee..heeeee…siapa yang tak mau jika diberi peluang kan?. Time-time gawat ni dan duit pulak susah nak dapat……emmmmmm apa lagi nak di kata kan. Yang bestnya komitmen pulak tinggi( hutang banyak katakan )……habih meter laaa pikiar…..apa  lagi.

Jadinya, apa yang perlu dibuat. Al-kisahnya, 4 ke 5  tahun yang lepas admin ada belajar satu teknik money game pusing sana-pusing sini ( tetapi tak pernah apply pun, belajar sekadar untuk diambil tahu sahaja ). Pokok ceritanya, yang tu semua adalah sistem tolong menolong dan bantu-membantu antara satu sama lain untuk mengatasi masalah yang berkaitan kekurangan sumber kewangan ( manipulasi sistem putaran duit untuk manfaat dan kebaikkan secara bersama ). Time sekarang memang sesuai sangat-sangat untuk diaplikasikan sistem tersebut ( sistem kebebasan kewangan ). Admin tak suka cara ni, sebab ada sangkut paut dengan akta pengubahan wang haram ( emmm tak pasti laaa pulak tang mana haramnya ). Projek dibangunkan atas inisiatif manusia-manusia yang berada dalam kesusahan dan mereka mengumpul dana mengikut keperluan masing-masing untuk matlamat dan untuk satu tujuan yang akan dikongsi secara urutan bersistem ( macam sistem kutu laaa juga ). Geng skim cepat kaya dan kaki sistem piramid telah memanipulasi sistem ini untuk mencipta kekayaan individu secara cepat  sehingga menyebabkan sistem boleh tepu. Mak aaiiiii panjang laaaaa pulak ceritanya…..

Admin tak mau aplikasikan sistem ini jika tujuannya semata-mata untuk mencipta kekayaan peribadi ( nak beli rumah 10 tingkat, kereta mewah, melancong ke sana-ke sini dan macam-macam lagi laaa yang mana bersangkutan dengan nafsu yang rakus ) tetapi jika untuk kepentingan warga miskin dan untuk survival sejagat, admin setuju sangat-sangat lah untuk bantu dan run sistem ini ( boleh bantu untuk buat sampai berjaya ) memandangkan dah ramai orang Malaysia amnya perlukan duit untuk ikhtiar hidup, admin cadangakan supaya buat lah sistem bantu membantu sesama orang susah ( orang kaya dia ada dunia dia sendiri dan simpatinya hanya dibibir sahaja ). Haaaaa…haaaaaaaa……….

Lagi satu pokonya yang hendak disampaikan…………………… kalau rasa susah, jadinya kena bersusah payah lah untuk bantu diri sendiri supaya dapat keluar dari sistem kesusahan ( mengikut hukum akal ).

Nak run sistem tolong menolong ini, boleh whatsapp/telegram dekat admin di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara […]
  • Cara Guna Teknik Hard SellCara Guna Teknik Hard Sell Mesti mau tau cara guna teknik hard sell. Silap hari bulan teknik ini buat orang menyampah dengan kita..jaga-jaga.
  • Cara Sedut Duit Dari Alam InternetCara Sedut Duit Dari Alam Internet Pergghhhh nak sedut duit dari alam internet tuuuuu. Yang sebenarnya benda ni mudah sahaja, syaratnya kena ada ilmu ( ya! perlu mengaji […]
  • Ilmu Supaya Tidak Mudah BankrapIlmu Supaya Tidak Mudah Bankrap Tak mau bankrap atau pupus sumber pendapatan, boleh try cara ini. Sekurang-kurangnya kena standby 4 atau 3 pintu masuk untuk dapatkan […]
Group Untuk Bisnes & Networking

Hanya bincang BAB BISNES, BAGAIMANA HENDAK BERJAYA DALAM BISNES, TIP, PROJEK TERKINI YANG BOLEH DISERTAI dan NETWORKING.

Perlu ada SMARTPHONE, APLIKASI TELEGRAM dan INTERNET sahaja...Jangan lupa! untuk menyertainya dan kami semua tunggu anda di sana.

Untuk yang tak ada alamat email, sila taip demo@niaga24jam.com dan klik join.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *