Posted on

Cari Homestay Berdekatan UUM, UNIMAP Dan UITM ARAU

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lokasi homestay sangat stratergik dan berdekatan dengan 3 lokasi penting tadi. Harga RM 160 sahaja dan semua kemudahan asas turut disediakan. Homestay boleh muat sehingga 30 orang ( untuk rombongan makan kenduri biasanya ). Cadangan kapasiti 15 orang yang paling sesuai.

Lokasi homestay berdekatan jalan Kodiang Jitra dan mudah untuk dikunjungi. Di mana lokasi?, sila rujuk map yang telah disediakan di bawah dan untuk tempahan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat bercuti.

Online Booking

HARGA KAPASITI ONLINE BOOKING
RM 160 15 ke 30 orang BOOKING NOW!

Lokasi

 

More from my site

  • Sidiasah Homestay Kodiang KedahSidiasah Homestay Kodiang Kedah Harga RM160 sahaja dan boleh muat sehingga 30 orang. Kemudahan asas lengkap dan berada dilokasi yang sangat menarik.
  • Sungai Petani HomestaySungai Petani Homestay Tempat penginapan bajet untuk keluarga yang ramai. Harga RM 150 sahaja dan lokasi homestay di Taman Desa Bidara. Layanan baguih dan tuan homestay mesra pelanggan.
  • Bajet Homestay Kedah Dan PerlisBajet Homestay Kedah Dan Perlis Cara untuk dapatkan homestay bajet sekitar negeri Kedah dan Perlis. Klik sahaja dekat blog ini dan bagi yang ada homestay dan kurang menonjol di Google search, sila contact pihak admin […]
  • Bukit Permata Homestay Lumut PerakBukit Permata Homestay Lumut Perak Homestay kapasiti besar dan harga RM 200 sahaja. Lokasi Apartment Bukit Permata, Lumut, Perak dan dekat dengan lokasi percutian yang ada di Lumut.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *