Posted on

Sistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding Planner

Homestay Reservations Registration Form

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini projek waktu free dan yang telah berjaya disiapkan oleh pihak admin ( sistemnya simple, tetapi sangat berkuasa ). Jika ada di antara pengusaha HOMESTAY, CATERING, PENGUSAHA KERETA SEWA dan WEDDING PLANNER yang berminat untuk menggunapakai sistem yang serupa ini………… jangan malu dan segan, sila  whatsapp / telegram / call pihak admin ditalian jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan mengenainya.

Sistem ini untuk anda

Sistem tempahan

Sistem di atas berkonsepkan ” MUDAH, RINGKAS dan CEPAT DAPAT TEMPAHAN “. Tinggal lagi fokus secara agresif pada kerja-kerja yang melibatkan marketing sahaja yang perlu dipertingkatkan dan untuk kerja-kerja penerimaan tempahan biar lah sistem yang menguruskanya secara online…Mudah kan?…..dan inilah masanya dan teknologinya yang patut anda guna untuk membantu perniagaan yang terkait supaya dapat pergi keperingkat yang lebih tinggi lagi.

Berapa pulak kosnya?

Kosnya permasangan bermula dari RM 550 sehingga RM 1800 sahaja dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Test sistem

Untuk test sistem tempahan homestay yang telah siap secara live, sila rujuk disini https://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test nasib untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa hasilnya.

 

Posted on

Jersi Bola Dari Thailand

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, harga terkini jersi bola gred player issue yang admin dapat dari supplier pada 27/8/2017 sekitar RM40 macam tu untuk sehelai…perghhh…boleh tahan juga harganya tetapi memang sepadan laaa dengan kualiti jersi yang admin dapat tu.

Jersi gred player issue

Nak tengok macam mana kualiti jersi gred player issue dari Thailand yang terkini?. tuu haaa dekat bawah tu. Dapat bawa masuk ke market international dan jual pada harga $40 + postage pun cantik sangat-sangat dah…..saja nak bagi klu……….heeee…heeeee. Jersi ni semua dah ada buyer dari jauh tumpang buku order, katanya nak pergi beli sendiri jauh sangat…..dah kebetulan admin selalu ke sana, jadinya harung sekali laaaaa….harga tadi bukan harga jualan runcit rasanya….itu harga supplier dengan reseller….

Jersi_made_in_Thai

Jersi kebangsaan out of stock

Harga yang admin dapat tu disebabkan sudah kenal lama dengan supplier. Yang bestnya semua jersi dari banyak pasukan terkenal, ada dibekalkan oleh mereka dan untuk jersi kebangsaan pulak sejak dari awal-awal lagi dah out of stock…..perghhhhh memang laku keras jersi tu……….( jersi champoin katakan )…………..Eeemmmmm untuk members baru, admin tak pasti laaa pulak berapa harga yang supplier tu akan bagi….Paling kurang RM 45 macam tu rasanya…..walauapapun kualiti jersi yang admin dapat tu memang puas hati sangat-sangat dan jika nak guna untuk buat bisnes diperingkat international rasanya boleh lepas sangat-sangat tetapi kena berani declare under copy ori, itu pun jika berani laaaaa…heeee…heeee. Jika terima surat amaran cepat-cepat buang dari senarai, biasanya akan terima surat amaran dari pihak pengeluar terlebih dahulu tetapi jika dah dapat surat amaran pun masih nak tunjuk sikap keras kepala juga…..mau tau laaaa risikonya nanti…

Nak tau macam mana nak order jersi gred player issue dan second ori dari Thailand?, boleh masej ke pihak admin untuk bantuan susulan. Pihak admin tak supply tapi boleh bagi petua dekat mana nak dapatkan stok dan jersi-jersi ni semua…..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Pekasam Ikan Lampam, Puyu Dan Talapia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kepada peminat ikan pekasam sungai dari Kedah sahaja naaaaa. Stok sudah ready untuk di pos keluar kepada anda,  walaubagaimanapun stoknya agak terhad.

Harga sekili RM 23.50

Ikan pekasam yang digoreng bersama bawang + cabai melaka dan makan pulak dengan nasi panas yang digaul bersama-samanya minyak bawang yang sudah bercampur dengan pati ikan pekasam……….emmmmmm, meleleh ayaq lioq noooooooo.

Ikan tak masin hangit…….naaaaaa dan dijamin sedappppppp.

Kepada yang berminat, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.