Posted on

Jika Anda Sakit Lutut Contact No Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Contact / telegram / whatsapp no ini +6011 3222 9401. Itu no admin blog ini….heeee…heeeee dan tugasan untuk memperbetulkan masalah sakit lutut dan beberapa bahagian sendi terpilih ini admin buat secara part time sahaja.Tugasan harianya adalah seperti biasa iaitu selaku bitcoin trader, web developer dan internet marketer.

Kaedah rawatan……

Ilmu tuning urat saraf ini admin dapat free sahaja, jadinya jika ianya disimpan pun tak elok juga kaaannnnn………Buat masa ini, support lokasi merangkumi sebelah Utara sahaja terutamanya kawasan Kodiang, Jitra, Perlis, Alor Setar, Changlun dan yang jauh sikit kena mai sendiri laaaa…Teknik tuning dan setting urat saraf ini admin tak guna kaedah jampi segala bagai, paksa suruh beli produk atau ubat-ubatan tertentu pun tidak ada dan guna khidmat Jin jauh sekali laaaa… Heee..heeeee, untuk kes patah qriuk dan terlucut sendi segala bagai, yang tu admin surrender dan bab tu ilmu belum dapat pengijazahan lagi. Admin hanya tuning dan setting urat saraf sahaja buat masa ini.

Jangan lupa simpan no tu dan jika rasa nak cuba rawatan cara moden ini, sila contact admin. Kesembuhan itu milik ALLAH.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Bebas Sakit Lutut

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada lagi yang sakit lutut dan yang dah bertahun-tahun menahan sakit dan tak mau juga pulih-pulih?….ada?…ada?…

Prosesnya sangat simple…

Selain terlibat secara serius dalam aktiviti trading dekat bitcoin exchange, selaku web developer dan internet marketer……..admin juga terlibat secara part time untuk repair lutut manusia yang ada masalah dengan sakit lutut. Perkidmatan tersebut diberikan kepada mereka-mereka yang tak suka telan ubat, takut kena inject dan segala bagai lagi. Prosesnya sangat simple iaitu repair dan setting semula saluran peredaran darah supaya berjalan dengan elok dan itu sahaja yang dipraktikkan.

 

Biasanya yang akan menjadi habuan, kesanya akan mula dirasai dalam tempoh 6 ke 12 jam macam tu. Proses untuk repair lutut dan setting  semula saluran darah ini akan mengambil masa 10 hingga 15 minit macam tu sahaja….insyallah jika ada rezeki sembuh lah ia.

Emmmm, macam tu laa kisahnya..

Untuk try cara ini, kena whatsapp / telegram admin di talian +601132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Posted on

Sistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding Planner

Homestay Reservations Registration Form

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini projek waktu free dan yang telah berjaya disiapkan oleh pihak admin ( sistemnya simple, tetapi sangat berkuasa ). Jika ada di antara pengusaha HOMESTAY, CATERING, PENGUSAHA KERETA SEWA dan WEDDING PLANNER yang berminat untuk menggunapakai sistem yang serupa ini………… jangan malu dan segan, sila  whatsapp / telegram / call pihak admin ditalian jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan mengenainya.

Sistem ini untuk anda

Sistem tempahan

Sistem di atas berkonsepkan ” MUDAH, RINGKAS dan CEPAT DAPAT TEMPAHAN “. Tinggal lagi fokus secara agresif pada kerja-kerja yang melibatkan marketing sahaja yang perlu dipertingkatkan dan untuk kerja-kerja penerimaan tempahan biar lah sistem yang menguruskanya secara online…Mudah kan?…..dan inilah masanya dan teknologinya yang patut anda guna untuk membantu perniagaan yang terkait supaya dapat pergi keperingkat yang lebih tinggi lagi.

Berapa pulak kosnya?

Kosnya permasangan bermula dari RM 550 sehingga RM 1800 sahaja dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Test sistem

Untuk test sistem tempahan homestay yang telah siap secara live, sila rujuk disini https://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test nasib untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa hasilnya.