Posted on

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja kongsi untuk kegunaan kaki iklan viral dan yang suka akan pilihan teknik markerting percuma. Emmm…….lokasinya,  aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada ini, admin dah join ( susah untuk dapat sale tetapi untuk hantar masej berbentuk perniagaan ianya sangat berkesan ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee…ketegaq sungguh. Insyaallah, anda pun akan mengalami nasib yang sama nanti seperti apa yang admin dah kena tu……tetapi berpegang lah kepada prinsip asal etika pemasaran iaitu walaupun perang dunia ke 3 meletus…….eeemmmm, marketing akan tetap diteruskan. Pungggggaaahhhhhh…..

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak perut di bawah kelolaan admin. Join group ini, akan dapat access 30++ 2 lagi group iklan telegram tambahan yang pihak admin baru update. Sila rujuk ruangan pin masej. Kemudahan terbaru yang diselit masuk didalam group ini adalah bahan bacaan berkonsepkan keusahawanan tahap 5 star. Jadinya, usahawan boleh baca dan praktikkan segala hal yang baik dari artikel tersebut.  Dengan harapan bisnes yang dibuat akan lebih berdaya maju hendaknya.
  2. https://t.me/groupMyIklan
  3. https://telegram.me/iklanmalaysia
  4. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  5. https://telegram.me/iklansukahati
  6. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  7. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  8. https://telegram.me/iklanrakyat

Peminat bisnes dropshiping, rujuk sini…

  1. Produk kecantikkan Dr Laurenne ( untuk join info produk, pengedar dan bisnes dropship sahaja ) – t.me/drlaurannebysuriati

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali, sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.