Posted on

Group Iklan Telegram Malaysia

Khemah pasang siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja kongsi untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom adalah aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada ini, admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsangkan lagi  tetapi atas dasar marketing tak kira masa dan tempat ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee. Insyaallah anda pun akan mengalami nasib yang sama macam admin juga nanti……tetapi bepegang lah pada perinsip asal dunia marketing tadi walaupun perang dunia ke 3 meletus marketing akan tetap diteruskan.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak perut di bawah kelolaan admin. Join group ini akan dapat access ke 30++ lagi group iklan telegram tambahan yang pihak admin baru update. Sila rujuk ruangan pin masej.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Apa Ada Di Kodiang Kedah?

Beg tangan wanita origina

Assalamualaikum dan salam hormat,

Di Kodiang, Kedah laaaaa ni ada group ( private group ) untuk buat bisnes guna smartphone. Dalam group, anda boleh IKLAN BARANG, DAPAT NETWORKING UNTUK BISNES, BELAJAR BAB BISNES TAHAP TINGGI SECARA PERCUMA dan JOIN PROJEK YANG MENGUNTUNGKAN UNTUK BISNES.

Ini group bisnes yang berkonsepkan OPEN FORMAT ( semua members ada hak untuk berkarya dan menyumbang ) dan group ini untuk long term support. Penyertaanya adalah percuma dan hanya support platfom TELEGRAM. Maklumat lanjut boleh didapati secara percuma tetapi untuk yang  berdaftar sahaja ( boleh tarik diri jika tidak faham atau tidak berkenan ). Pendaftaran adalah percuma dan untuk urusan pendaftaran sila klik butang CLICK JOIN dalam kotak kelabu yang ada dibawah atau sebelah kanan.

Buat masa ini, pendaftaran masih lagi percuma dan apabila kouta pendaftaran percuma sudah penuh. Semua penyertaan baru untuk ke private group akan dikenakan yuran penyertaan dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Group Bisnes Untuk Penduduk Jitra Kedah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk orang Jitra dan kawasan sekitar denganya, pihak kami amat berbesar hati jika anda semua dapat join private group bisnes yang kami cuba buat ini. Dalam group, anda boleh IKLAN BARANG, DAPAT NETWORKING UNTUK BISNES, BELAJAR BISNES TAHAP TINGGI SECARA PERCUMA dan JOIN PROJEK UNTUK BISNES.

Ini group bisnes yang berkonsepkan OPEN FORMAT ( semua members ada hak untuk berkarya dan menyumbang ) dan group ini untuk long term support. Penyertaanya adalah percuma dan hanya support platfom TELEGRAM. Maklumat lanjut boleh didapati secara percuma tetapi untuk yang  berdaftar sahaja ( boleh tarik diri jika tidak faham atau tidak berkenan ). Pendaftaran adalah percuma dan untuk urusan pendaftaran sila klik butang CLICK JOIN dalam kotak kelabu yang ada dibawah atau sebelah kanan.

Buat masa ini, pendaftaran masih lagi percuma dan apabila kouta pendaftaran percuma sudah penuh. Semua penyertaan baru untuk ke private group akan dikenakan yuran penyertaan dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.