Posted on

Homestay Dealova Gurun Kedah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Homestay dilengkapi dengan 3 bilik tidur, 2 bilik air dan lain-lain kelengkapan berkonsepkan kotemperori. Bilik juga dilengkapi dengan alat penghawa dingin yang selayaknya.

Antara kemudahan yang disediakan…

Boleh disewa mengikut harian, mingguan dan bulanan. Untuk sewaan berdurasi jangka masa panjang, potongan harga akan diberikan kepada yang layak. Lokasinya berdekatan dengan Pusat Industri Berat Gurun, Pusat Reakriasi Gunung Jerai, Yan, Pantai Murni, Tanjung Dawai, Kolej Matrikulasi Jenun dan banyak lagi tempat-tempat menarik yang lain-lainya. Bab makan…………….tidak perlu bimbang kerana homestay ini, lokasinya berdekatan dengan beberapa tempat makanan yang menarik disekitarnya seperti Abah Mee Udang, Ikan Bakar Top, Nasi Kandaq Hussien dan ABC Salji Pohon Kitchen pun dekat denganya.

Dimana lokasinya?…

Dealova Homestay Gurun

Mudah untuk dikunjungi dan lokasinya berdekatan dengan susur keluar Lebuhraya PLUS Gurun, ini alamatnya:

Dealova Homestay
No 629, Lorong 19
Taman Permai Utama
08300 Gurun
Kedah.

Berapa harganya?..

Harga sangat berpatutan iaitu RM 150 sahaja.

Nah! ini untuk tempahan…

Untuk tempahan, sila whatsapp/call Puan Su ditalian +6011 1151 5528.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Pemandangan indah di dalam homestay…

Kelihatan dapur, bilik air, ruang tamu dan mini gym…yang sempurna.

 

Posted on

Sistem Tempahan Untuk Pengusaha Homestay, Catering, Car Rental Dan Wedding Planner

Homestay Reservations Registration Form

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini projek waktu free dan yang telah berjaya disiapkan oleh pihak admin ( sistemnya simple, tetapi sangat berkuasa ). Jika ada di antara pengusaha HOMESTAY, CATERING, PENGUSAHA KERETA SEWA dan WEDDING PLANNER yang berminat untuk menggunapakai sistem yang serupa ini………… jangan malu dan segan, sila  whatsapp / telegram / call pihak admin ditalian jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan mengenainya.

Sistem ini untuk anda

Sistem tempahan

Sistem di atas berkonsepkan ” MUDAH, RINGKAS dan CEPAT DAPAT TEMPAHAN “. Tinggal lagi fokus secara agresif pada kerja-kerja yang melibatkan marketing sahaja yang perlu dipertingkatkan dan untuk kerja-kerja penerimaan tempahan biar lah sistem yang menguruskanya secara online…Mudah kan?…..dan inilah masanya dan teknologinya yang patut anda guna untuk membantu perniagaan yang terkait supaya dapat pergi keperingkat yang lebih tinggi lagi.

Berapa pulak kosnya?

Kosnya permasangan bermula dari RM 550 sehingga RM 1800 sahaja dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram admin di talian 011 3222 9401.

Test sistem

Untuk test sistem tempahan homestay yang telah siap secara live, sila rujuk disini https://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test nasib untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa hasilnya.

 

Posted on

Antara Sistem Tempahan Ringkas Untuk Kegunaan Pemilik Homestay

Homestay Reservations Platform

Assalamualaikum dan salam hormat,

Inilah sistem ringkas yang admin selalu guna untuk menerima segala tempahan yang berkaitan dengan bisnes homestay dan sistem ini beroperasi secara online 24 jam kecuali server down.

Penampilan muka hadapan

Homestay Reservations Platform
Muka hadapan

Sangat user friendly dan mesra smartphone. Pemilik dan pengusaha homestay yang berhajat untuk memiliki sistem ringkas yang serupa ini, boleh lah meneliti dengan serius konsep sistem tempahan yang admin cuba ketengahkan ini. Sangat sesuai untuk kegunaan para pengusaha homestay yang serius sahaja ( acah-acah boleh guna platfom tumpang yang free ). Selain dari bisnes homestay, sistem ini juga boleh digunakan untuk pelbagai lagi perkhidmatan lain seperti catering, kerja kawin, sewa pengangkutan dan banyak lagi. Maklumat lanjut kena berhubung dengan pihak admin.

Penampilan maklumat homestay

Homestay Reservations Platform
Bahagian maklumat homestay

Berapa kos yang diperlukan untuk proses pemasangan sistem yang sebegini?. Untuk sistem yang serupa ini, admin caj RM1800 sahaja. Untuk menjimatkan kos, admin cadangkan supaya anda cuba explore, buat dan pasang sendiri ( nak pasang sistem ni tak payah, cuma perlukan sedikit ilmu yang berkaitan ). Tak boleh juga, baru contact pihak admin untuk proses pemasangan berbayar.  Kalau tak cekap, boleh belajar dari bawah sampai pandai ( alternatif terbaik dan buat secara try and error ).

Penampilan borang tempahan.

Homestay Reservations Registration Form
Borang tempahan

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram pihak admin di talian 011 3222 9401.

Untuk test sistem secara live, sila rujuk di sini http://niaga24jam.com/homestay/

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Emmm, untuk projek ini admin bagi komisen 20% kepada setiap agen yang terlibat. Sesiapa yang tengah cari extra income, boleh laaaaa try test untuk projek ini. Tak cuba tak dapat lah nak merasa.