Posted on

Belajar Cara Simpan Duit Teknik Paksa Diri

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang ini cara simpan duit supaya tidak bocor sana sini. Macam mana caranya?. Mudah sahaja, sila rujuk dibawah.

Dapat duit simpan di 3 ke 4 tempat secara berasingan. Yang no 4 mungkin di dalam dompet duit sendiri ( lokasi paling panas di mana urusan keluar masuk tidak direkodkan oleh kebanyakkan orang ). Dapat satu petua dari pekerja Ar rahnu Exchange Bank Rakyat yang mana dia dapat nasihat dari orang lama. Pakcik tu kata dalam dompet duit paling banyak dan perlu ada sekitar RM 50 ke RM 100 sudah memadai ( nak cantik kena bagi sesuai dengan waktu laa ni ). Yang itu adalah salah satu cara di mana kita dapat kawal perbelanjaan kita secara paksa. Berkesan ka tidak?……dah try memang berkesan¬† untuk membentuk budaya berjimat cermat.

Simpan duit kena paksa diri

Simpan duit ni kena paksa diri baru nak jadi. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni kena belajar kalau tak tau. Boleh google dekat internet dan kalau rasa nak cepat, sila bayar dekat admin RM 170 untuk dapatkan draf plan semudah 1,2 dan 3. Baca tak sampai 2 minit, sudah boleh apply dengan jayanya. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni memang admin tak bagi free.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Timba ilmu sikit-sikit tetapi tiap-tiap hari. Nak kampoi macam orang tamak nak buat apa. Nak jadi Perdana Menteri?.

Posted on

Cara Mudah Untuk Bayar Hutang

Assalamualaikum dan salam hormat,

Masa mula-mula untuk berhutang nampak macam boleh bayar. Bila sudah berhutang lain pulak jadinya ( tak cukup duit nak bayar ). Emmm, rasanya ramai yang sudah terkena dengan penyakit ini.

Jika berminat boleh cuba cara ini, pihak admin guna cara ini untuk:

  1. Simpan duit beli handphone baru
  2. Simpan duit persekolahan anak-anak
  3. Bayar segala utiliti bil dan sewa
  4. Cubaan memenuhkan kouta ASB 200k
  5. Projek tukar kereta baru setiap 3 tahun sekali ( elak pembaziran kos penyelengaraan kenderaan lama ). Sedang dalam proses.
  6. Beli emas untuk tujuan pelaburan
  7. Dan banyak lagi

Kaedah yang digunapakai adalah cara simpan duit + Emas + Ar-Rahnu + perniagaan internet. Inilah formulanya yang disarankan  kepada anda untuk dijadikan mesin penghapus hutang yang sedia ada. Sejauh mana tahap keberkesananya?. Semua itu bergantung kepada tuan punya badan sipenangung hutang ( kena buat dengan bersungguh-sungguh ) dan kena ikut arahan yang diberi.

Cara ini boleh didapati dengan begitu mudah dan juga secara percuma di internet. Syaratnya kena cari sendiri di internet dan buat sendiri secara try & error. Untuk dapatkan bahan yang lengkap + tutorial dengan cara yang lebih cepat dan mudah, sila hubungi pihak admin yang bertugas dan harganya RM 175 sahaja ( ini ilmu hanya jauhari yang mengenal manikam ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Cara Manipulasi Emas, Ar-Rahnu Dan Cara Simpan Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

3 kompenan penting yang diperlukan untuk keluar dari kemelut kewangan ( salah satu pilihan yang boleh di gunapakai ). Teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu dan cara menyimpan duit.

Langkah pertama belajar cara mudah untuk menyimpan duit ( simpan duit bukan untuk menjadi kedekut ) tetapi simpan untuk keperluan dan kegunaan dimasa hadapan. Contohnya untuk membeli emas, hartatanah, untuk pelaburan dan sebagainya.

Peringkat awal yang disarankan adalah mengunapakai 3 kompenan yang telah disarankan, iaitu teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu + cara menyimpan duit. Teknik ini boleh didapati dengan mudah di dalam internet jika anda rajin mencarinya. Tawaran yang disediakan oleh pihak admin RM175 untuk belajar 3 kompenan penting ini ( agak mahalkan, emm apa boleh buat dan ilmu ini hanya jauhari mengenal manikam ). Jadi untuk menjimatkan kos pihak admin sarankan supaya anda cari sahaja info yang berkaitan dengan perkara ini di internet ( tahap keberkesanan pihak admin tidak pasti ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.