Posted on

Belajar Cara Simpan Duit Teknik Paksa Diri

Assalamualaikum dan salam hormat,

Yang ini cara simpan duit supaya tidak bocor sana sini. Macam mana caranya?. Mudah sahaja, sila rujuk dibawah.

Dapat duit simpan di 3 ke 4 tempat secara berasingan. Yang no 4 mungkin di dalam dompet duit sendiri ( lokasi paling panas di mana urusan keluar masuk tidak direkodkan oleh kebanyakkan orang ). Dapat satu petua dari pekerja Ar rahnu Exchange Bank Rakyat yang mana dia dapat nasihat dari orang lama. Pakcik tu kata dalam dompet duit paling banyak dan perlu ada sekitar RM 50 ke RM 100 sudah memadai ( nak cantik kena bagi sesuai dengan waktu laa ni ). Yang itu adalah salah satu cara di mana kita dapat kawal perbelanjaan kita secara paksa. Berkesan ka tidak?……dah try memang berkesan  untuk membentuk budaya berjimat cermat.

Simpan duit kena paksa diri

Simpan duit ni kena paksa diri baru nak jadi. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni kena belajar kalau tak tau. Boleh google dekat internet dan kalau rasa nak cepat, sila bayar dekat admin RM 170 untuk dapatkan draf plan semudah 1,2 dan 3. Baca tak sampai 2 minit, sudah boleh apply dengan jayanya. Teknik paksa diri untuk menyimpan duit ni memang admin tak bagi free.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Timba ilmu sikit-sikit tetapi tiap-tiap hari. Nak kampoi macam orang tamak nak buat apa. Nak jadi Perdana Menteri?.

Posted on

Cara Mudah Untuk Bayar Hutang

Assalamualaikum dan salam hormat,

Masa mula-mula untuk berhutang nampak macam boleh bayar. Bila sudah berhutang lain pulak jadinya ( tak cukup duit nak bayar ). Emmm, rasanya ramai yang sudah terkena dengan penyakit ini.

Jika berminat boleh cuba cara ini, pihak admin guna cara ini untuk:

  1. Simpan duit beli handphone baru
  2. Simpan duit persekolahan anak-anak
  3. Bayar segala utiliti bil dan sewa
  4. Cubaan memenuhkan kouta ASB 200k
  5. Projek tukar kereta baru setiap 3 tahun sekali ( elak pembaziran kos penyelengaraan kenderaan lama ). Sedang dalam proses.
  6. Beli emas untuk tujuan pelaburan
  7. Dan banyak lagi

Kaedah yang digunapakai adalah cara simpan duit + Emas + Ar-Rahnu + perniagaan internet. Inilah formulanya yang disarankan  kepada anda untuk dijadikan mesin penghapus hutang yang sedia ada. Sejauh mana tahap keberkesananya?. Semua itu bergantung kepada tuan punya badan sipenangung hutang ( kena buat dengan bersungguh-sungguh ) dan kena ikut arahan yang diberi.

Cara ini boleh didapati dengan begitu mudah dan juga secara percuma di internet. Syaratnya kena cari sendiri di internet dan buat sendiri secara try & error. Untuk dapatkan bahan yang lengkap + tutorial dengan cara yang lebih cepat dan mudah, sila hubungi pihak admin yang bertugas dan harganya RM 175 sahaja ( ini ilmu hanya jauhari yang mengenal manikam ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Cara Manipulasi Emas, Ar-Rahnu Dan Cara Simpan Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

3 kompenan penting yang diperlukan untuk keluar dari kemelut kewangan ( salah satu pilihan yang boleh di gunapakai ). Teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu dan cara menyimpan duit.

Langkah pertama belajar cara mudah untuk menyimpan duit ( simpan duit bukan untuk menjadi kedekut ) tetapi simpan untuk keperluan dan kegunaan dimasa hadapan. Contohnya untuk membeli emas, hartatanah, untuk pelaburan dan sebagainya.

Peringkat awal yang disarankan adalah mengunapakai 3 kompenan yang telah disarankan, iaitu teknik manipulasi emas + Ar-Rahnu + cara menyimpan duit. Teknik ini boleh didapati dengan mudah di dalam internet jika anda rajin mencarinya. Tawaran yang disediakan oleh pihak admin RM175 untuk belajar 3 kompenan penting ini ( agak mahalkan, emm apa boleh buat dan ilmu ini hanya jauhari mengenal manikam ). Jadi untuk menjimatkan kos pihak admin sarankan supaya anda cari sahaja info yang berkaitan dengan perkara ini di internet ( tahap keberkesanan pihak admin tidak pasti ).

Bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan perkara ini, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Teknik Dan Formula Cara Simpan Duit Ini Memang Berkesan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hujung bulan 11/2014, baki wang simpanan boleh dikatakan turun sehingga ke tahap kosong. Macam tidak percaya dengan apa yang telah berlaku.

Purata pendapatan bersih dari urusniaga internet sekitar RM 1800 ke RM 2000 sebulan ( pendapatan blogger kampung ). Haa..haaa…….ke mana perginya semua pendapatan yang telah diperolehi?. Setelah kajian dibuat, ternyata salah satu sebabnya adalah duit bocor sana sini ( akibat penggunaan tidak terkawal ).

Bermula pertengahan bulan 11/2014, operasi menyimpan duit secara bersistematik telah dijalankan dan sehingga tarikh posting ini dterbitkan pihak admin telah berjaya menyimpan sebanyak RM 495 ( untuk tempoh 2 bulan percubaan ). Emmm, boleh pulak menyimpan dan ternyata selama ini pihak admin telah tersalah guna teknik pengurusan kewangan terutama sekali bab cara untuk menyimpan duit.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kisah bab duit ini akan bermula.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

JAMINAN

Wang pendaftaran akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah selesai tempoh pelaksanaanya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Belajar Simpan Duit Secara Bersistematik

Assalamualaikum,

Nak tahu berapa banyak kita boleh simpan duit?, salah satu cara yang disarankan adalah belajar cara simpan duit yang lebih bersistematik.

Tujuan utama adalah untuk mengekang duit atau pendapatan yang diperolehi daripada terus bocor sana-sini dan supaya dapat keluar dari masalah kewangan dengan secepat yang mungkin seperti hutang, amalan riba dan kekurangan sumber kewangan.

Apakah pendapatan yang diperolehi selama ini tidak mencukupi?

Pada pendapat admin, rezeki yang diberikan oleh ALLAH sememangnya sudah mencukupi ( ALLAH adalah sebaik-baik pemberi rezeki ) kecuali mereka-mereka yang beranggapan rezeki atas daya usaha sendiri ( no comment ). Nak tahu cukup atau tidak, belajar dan kuasai ilmu menyimpan duit. Ya! ilmu menyimpan duit sahaja sebelum melangkah ke peringkat berikutnya yang lebih mencabar. Cara simpan duit pun nak kena belajar juga ke?. Ya, harus belajar dan kuasai ilmu ini kerana ianya sangat penting.

Bagi yang berminat untuk belajar skill simpan duit semudah 1…2….dan….3  ( skill simpan duit sahaja ) yang digunapakai oleh pihak admin. Sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR FORMULA CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50.00 dan akan diberikan formula ringkas yang hanya memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS BUAT. Di ruangan tersebut anda hanya akan belajar bab menyimpan duit sahaja. Ya…belajar bab menyimpan duit sahaja. Nampak macam mudah tetapi di situlah kekusutan bab duit akan terburai nanti.

Sila rujuk disini untuk urusan pendaftaran: http://niaga24jam.com/register/

Untuk cover segala kos penyertaan yang telah dikeluarkan oleh pihak anda sebelum ini, pihak admin turut menyediakan program affiliate di mana 30% dari hasil jualan yang berjaya akan dikembalikan kepada anda yang terlibat. Harap maklum.

JAMINAN

Wang pendaftaran akan dikembalikan jika formula ini tidak berkesan setelah selesai tempoh pelaksanaanya.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.