Posted on

Kena Survey Harga Dekat Shopee Selalu

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika berhasrat untuk memulakan perniagaan secara online terutamanya produk fizikal tertentu, admin sarankan supaya buat lah survey PERSAINGAN harga dekat shopee terlebih dahulu ( harga mati kebuluran ).

Kes buang harga yang kritikal……..

Harga yang sesuai amat penting, jika margin untung sikit dan persaingan kuat elok dijauhi. Takut nanti tak boleh masuk market sebabnya ramai peniaga yang buang harga sampai ke tahap lantai yang mana margin untungnya sangat lah sedikit dan susah untuk dibuat sumber untuk survival pada zaman ini. Tak tau laaaa apa sudah jadi dengan bisnes online pada hari ini?…….mungkin sudah sampai ketahap terdesak yang teramat sangat agaknya. Produk boleh untung RM 15 ke RM 20 sepasang………..dapat ke peniaga online di Shopee, margin untung jadi RM 10 ke bawah dan ada yang free shipping dan ada yang dapat diskaun beberapa % shipping dari Shopee punya pakej. Mungkin tinggal beberapa RM sahaja setelah ditolak kos pos. Bisnes sebegini perlu kepada dapat kuantiti tempahan yang banyak dalam tempoh sebulan…..perrrrrrgggghhhhhh….memang penat dibuatnya sebab produk bukan ketegori keperluan terdesak dan ketegori pusingan terhad pulak tu………ditambah pulak dengan kadar persaingan yang tinggi dari peniaga kepada produk yang sama……..eeemmmmmm ( dari tak ada langsung, penat pun tak apa kan?$% ). Hantam saja laaaaa, janji tak scam buyer.

Cabang-cabang bisnes yang sihat…..

Yang boleh dibuat harga sekarang ini, barang bundle original dan yang berkualiti tinggi dan rare. Emm….ingat tu yang berkualiti tinggi, original dan rare atau invest dalam pasaran modal kerana operasi buang harga dan risiko tak boleh masuk market sangat kecil peratusanya dekat situ. Harap maklum hendaknya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Telegram Group Untuk Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini yang sedang diusahakan dan usahawan yang berminat kena cuba cara ini terutamanya usahawan dari negeri Kedah.

Ianya percuma…

Untuk usahawan yang sememangnya kaki iklan dan diwaktu yang sama berminat juga untuk sedut pelbagai ilmu berkaitan bisnes tahap tinggi amnya, dipersilakan untuk menyertai group telegram ini t.me/niaga24jam. Usia group ini 1 tahun ++ dan disokong oleh kekuatan viral sekitar 2500+ pengguna pada setiap masa. Ianya percuma dan iklannya pulak dijamin akan sampai tepat ke target tanpa proses algorithm yang menyusahkan.

Sumber kajian untuk kerja marketing…

Kepada usahawan yang berminat untuk menjalankan kajian tentang situasi marketing pada waktu ini, boleh juga menggunakan data yang telah tersedia secara percuma sebagai panduan menarik untuk kerja marketing yang berikutnya.

Kena cuba…

Tiada jaminan untuk dapat sale secara mendadak dekat group ini kerana group ini adalah tempat untuk memperkenalkan produk masing-masing dan juga untuk sedut ilmu berkaitan bisnes sahaja. Untuk dapat sale yang kencang, perlu kepada skill berikutnya yang yang lebih maju dan harap usahawan, kaki iklan dan penghuni group tersembunyi telah sedia maklum tentang hal tersebut, tetapi itu bukanlah suatu hal yang sangat mustahil dan hal sebaliknya boleh saja berlaku pada bila-bila masa, yang pentingnya iklan dan aktiviti anda wujud dengan gahnya di dalam group tersebut.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Url: t.me/niaga24jam

#bisnes
#anakkedah

Posted on

Cara Untuk Mengurangkan Lemak Dibahagian Perut

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kena try PhenQ. Produk asal dari negara Cyprus. Dibuat khusus untuk menurunkan berat badan dan membuang lemak-lemak berlebihan dibahagian perut.

+190,000 unit telah terjual sejak ianya diperkenalkan. Produk ini popular di sebelah Eropah dan US, harganya agak keras kerana PhenQ dijual dalam nilai matawang USD. Hasilnya dapat dilihat antara 3 ke 5 bulan selepas pengambilanya. Untuk hasil yang lebih mantap perlu juga disekalikan dengan aktiviti senaman secara konsisten.

Phenq Malaysia

Apa bahan-bahan utama kepada produk ni?

  1. Serbuk lada putih dan hitam
  2. Kopi
  3. Kalsium karbonat
  4. Kaktus
  5. Dan beberapa lagi bahan lain-lainya yang tidak mendatangkan bahaya kepada tubuh badan.

Antara fungsi utamanya adalah

  1. Membakar lemak dan menghalang pembentukan lemak baru
  2. Mengawal nafsu makan
  3. Menambah tenaga dan meningkatkan stamina dan mood

Jika ada masalah berkaitan tempahan secara online, sila whatsapp/telegram admin ditalian +6011 3222 9401

Sekian terima lkasih dan selamat mencuba.

>>>> CARA UNTUK MEMBELI PHENQ DI MALAYSIA <<<<<

 

 

Posted on

Wallet Digibyte

Digibyte accepted

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kegunaan peminat, usahawan yang terlibat secara serius dengan matawang cryptocurrency dan juga pengguna baru.

Admin sudah try wallet ini dan wallet ini sememangnya sangat menarik. Tx fee nya tersangat murah, kadar kelajuan transfer sekitar 5 ke 7 saat ke 15 saat paling lambat dan susah pulak untuk kena hacking. Wallet ini support platfom android, ios dan desktop. Sekupang pun boleh transfer jika berhajat, makanya sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai alat untuk terima matawang digital bagi aktiviti jual dan beli yang bersaiz skala kecil….menarik kan?.

Siapa yang patut guna wallet ini?

Pengguna cryptocurrency, usahawan cryptocurrency, peniaga kecil yang berhajat menggunapakai cryptocurrency sebagai alat pertukaran dan lain-lainya juga. Sebagai contohnya, admin telah menggunapakai wallet Digibyte ( DGB ) ini sejak beberapa bulan yang lalu untuk menerima pembayaran dalam bentuk matawang digital bagi setiap  tempahan yang diterima melalui sistem kedai online dan juga sebagai alat pertukaran utama bagi menggantikan BTC ( Bitcoin harga tx fee tidak stabil ) di waktu kecemasan jika tx fee BTC melambung tinggi. Untuk ganti BTC, kena tau convert atau cari saja wallet yang support atomic swap.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Info ringkas harga Digibyte

Date: [19.06.18 17:03]
DGB Rank: 48
Marketcap: $289,485,853.00
$ 0.0278061 | 0.00000414 BTC
24h: 5.01% | 7d: -12.14 %

Paparan wallet Digibyte ( DGB )

 

Posted on

Pakar Pinjaman Peribadi Bank Tempatan

Asslamualaikum dan salam hormat,

Saya Puan Ann, pakar pinjaman peribadi bank Malaysia. Jika loan anda sentiasa ditolak dan perlukan lebih tunai untuk selesaikan masalah kewangan sedia ada?. Jangan risau saya boleh bantu dan sila hubungi saya iaitu Puan Ann.

Pinjaman Peribadi Bank

  1. Minima RM2K hingga RM150K KHAS untuk Pekerja SWASTA, KERAJAAN, BADAN BERKANUN dan GLC.

Sila hubungi Puan Ann

  1. Adakah pinjaman bank anda TAKLEPAS sblm ni
  2. Kami ada jawapannya
  3. Tak perlu pengesahan majikan
  4. Tak perlu pergi ke bank

Syarat² Kelayakan

  1.  Warganegara Malaysia.
  2. Gaji Kasar RM1000++.@ potongan epf rm110 ke atas
  3. Ada slip gaji (3 bulan terkini).
  4. Ada potongan KWSP. (KECUALI GOV)
  5. Ada hutang kad kredit LAYAK.
  6. Ada tunggakan PTPTN (BOLEH TRY)
  7. Komitmen tinggi (BOLEH TRY)
  8. Ccris dan Ctoss (T&C) Disburstment duit 3~5hari bekerja sahaja. Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan. Mudah, cepat dan telus!.

Sila hubungi Puan Ann

Whatsapp segera ditalian www.wasap.my / 60143214020 / LOAN
Telegram channel: https://t.me/pinjamanperibadibank

#personalbankloan #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadibank #pinjamanperibadi #fscteam #agentberdaftar #tiadaupfront #bukanscammer #bukanahlong #bukanmoneyleader #bukanpinjamanberlesen
#loanmudahlulus #satumalaysia #viralmalaysia