Posted on

Peluang Untuk Tambah Pendapatan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk warga Malaysia sahaja. Ada 2 peluang menarik dekat sini dan tidak perlu sijil, interview dan modal segala bagai. Tool kena ada sekurang-kurangnya internet, smartphone dan juga semangat untuk berkerja dengan ikhlas. Modal tak perlu tetapi skill marketing perlu ada. Jika tak ada skill marketing yang mantap ( boleh belajar part ini ), emmm agak sukar untuk buat kerja ini dan jika ada basic marketing itu sudah memadai.

Ada 2 produk yang admin buka pada kali ini iaitu untuk bisnes beg bundle dan bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak. Peluang ini terbuka kepada sesiapa shaja yang berminat dan yang cukup syarat-syarat dekat atas tadi. Jawatannya sebagai full atau partime internet atau offline marketing….dan tidak lebih dari itu.

Info berkenaan produk sila rujuk di bawah

  1. Bisnes beg bundle original – sila klik dekat sini
  2. Bisnes jahit baju fesyen wanita dan kanak-kanak – sila klik dekat sini

Komisen yang bakal diperolehi agak lumayan dan semua itu ikut kepakaran marketing masing-masing.

Berminat, sila join group telegram untuk urusan pendaftarannya. Sila klik di sini https://t.me/joinchat/AzYWtEO3DlEYr3H8OTuNQw

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Please work hard for yourself……..

Boleh belajar marketing dari kisah ini

Posted on

Program Dropship Komisen Tinggi

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika berminat untuk menjadi dropshiper sila klik butang subscribe di bawah dan terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

PROGRAM DROPSHIP KOMISEN TINGGI

Komisen bemula dari 15% sehingga 70% dan standard komisen 20%. Bantulah diri sendiri untuk tambah pendapatan tanpa perlu modal berjuta-juta. Ini adalah projek ZERO RISK yang dikendalikan sendiri oleh pihak admin dan ianya terbuka untuk semua lapisan masyarakat yang ada perasaan nak cari duit lebih.

Emmmmm, toksah lah kita buang masa banyak-banyak dan jika rasa berminat sila isi nama, alamat email dan klik butang subscribe di bawah. Lepas tu terus pecut laju-laju dan rembat seberapa banyak peluang yang ada selagi termampu.

Tq.

P/S: Lambat kena tinggai.......

Posted on

Dropship Kasut Dan Beg

Beg tangan wanita

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita

Posted on

Kisah Join Program Dropship Dulu-Dulu

Hacking mind

Assalamualaikum dan salam hormat,

5 ke 6 tahun dulu ni bila admin rasa nak tambah income, antara projek yang admin akan survey awal-awal adalah program dropship dan affiliate. ( senang nak buat kalau join 2 projek ini ). 2 projek ini boleh dikendalikan hanya melalui online dan oleh kerana itu admin suka sangat-sangat untuk join 2 projek ini ( kerana risiko kerugian hampir tiada ).

Tapi sayang, komisen depa bagi sikit sangat dan kadang-kadang tak boleh income banyak mana pun ( mungkin persaingan untuk projek macam ni tak kuat time tu dan ilmu pemasaran tak cukup sama ). Dan ada yang tak boleh hasil apa-apa pun ada ( sebab tak tau nak marketkan produk kot rasanya ). Padan laa dengan penyedia dropship dan affiliate pun, langsung tak bagi support susulan dekat para peserta. Al kisahnya, untuk projek dropship dan affiliate yang admin join tu ianya kena fokus kepada volume baru lah dapat income yang banyak. Las sekali luput teruih dalam ingatan………….dah payah sangat nak dapat income jadinya teruih tak buat. Itu kesah dulu-dulu laaa.

Sekarang admin setup sendiri projek dropshipping dan affiliate ni ( satu platfom admin sumbat 2 projek dalamnya ). Belajar dari kelemahan terdahulu dan setup satu sistem yang ada win-win situation. Komisen paling sikit 15% dan yang paling tinggi 70% admin akan bagi. Emmm setakat artikal ini dimuat naik, komisen tertinggi setakat 20% sahaja.  Support dan tutorial turut disediakan dan tutorial admin hantar by email setiap seminggu sekali atau lebih jika ada bahan menarik dan support admin akan guna whatsapp/telegram tak kira masa. Emm harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ). Untuk projek ini mana-mana peserta yang ada otak SKIM CEPAT KAYA memang admin tak dapat nak bantu lahhhh, kerana yang ini bisnes . Ianya memerlukan ilmu, masa dan pengorbanan wang ringgit sebelum boleh dapat hasil.

Berminat nak join, sila whatsapp/telegram admin di talian +601132229401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Depa kata duit tak cukup. Nak bagi lebih mau dak?

Posted on

Dropship Komisen Tinggi

Kasut Converse Jack Purcell

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen bermula dari 15% sehingga 70%. Standard komisen buat masa sekarang adalah 20% dan pendaftaranya masih lagi percuma.

Antara produk hangit dan laku keras yang telah disediakan adalah:

  1. Kasut sukan original ( kasut kopi original tidak tersenarai ) dan exsesori.
  2. Beg
  3. Produk Kecantikan .
  4. Produk kesihatan.
  5. Barang bundle high gred.
  6. Pakaian wanita dan kanak-kanak custom design ( paling mendapat sambutan dan paling senang dapat komisen)

Urusan pendaftaran

SILA KLIK DI SINI

Untuk tengok sendiri produk-produknya sila rujuk di sini.

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp/telegram admin di talian 011 3222 9401

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.