Posted on

Pakar Pinjaman Peribadi Bank Tempatan

Asslamualaikum dan salam hormat,

Saya Puan Ann, pakar pinjaman peribadi bank Malaysia. Jika loan anda sentiasa ditolak dan perlukan lebih tunai untuk selesaikan masalah kewangan sedia ada?. Jangan risau saya boleh bantu dan sila hubungi saya iaitu Puan Ann.

Pinjaman Peribadi Bank

  1. Minima RM2K hingga RM150K KHAS untuk Pekerja SWASTA, KERAJAAN, BADAN BERKANUN dan GLC.

Sila hubungi Puan Ann

  1. Adakah pinjaman bank anda TAKLEPAS sblm ni
  2. Kami ada jawapannya
  3. Tak perlu pengesahan majikan
  4. Tak perlu pergi ke bank

Syarat² Kelayakan

  1.  Warganegara Malaysia.
  2. Gaji Kasar RM1000++.@ potongan epf rm110 ke atas
  3. Ada slip gaji (3 bulan terkini).
  4. Ada potongan KWSP. (KECUALI GOV)
  5. Ada hutang kad kredit LAYAK.
  6. Ada tunggakan PTPTN (BOLEH TRY)
  7. Komitmen tinggi (BOLEH TRY)
  8. Ccris dan Ctoss (T&C) Disburstment duit 3~5hari bekerja sahaja. Dengan khidmat pantas yang kami tawarkan, sudah ramai yang BERJAYA dan mereka berpuas hati dgn perkhidmatan yang kami berikan. Mudah, cepat dan telus!.

Sila hubungi Puan Ann

Whatsapp segera ditalian www.wasap.my / 60143214020 / LOAN
Telegram channel: https://t.me/pinjamanperibadibank

#personalbankloan #pinjamanperibadimalaysia #pinjamanperibadibank #pinjamanperibadi #fscteam #agentberdaftar #tiadaupfront #bukanscammer #bukanahlong #bukanmoneyleader #bukanpinjamanberlesen
#loanmudahlulus #satumalaysia #viralmalaysia

Posted on

Cara Dapatkan Buyer Dari Search Engine

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ini IM ( internet marketing ) gelar akan ia “iklan organik”. Tool yang sering digunapakai adalah blog yang mesra dengan search engine sahaja.

Tumpang iklan…

Jika pandai, ada kepakaran dan terer, boleh saja buat sendiri blog atau laman web yang mesra dengan search engine tetapi jika tidak berkemampuan terpaksa tumpang untuk letak iklan dekat mana-mana blog atau laman web yang ada kemudahan tersebut. Ada yang berbayar dan ada yang percuma. Biasanya iklan akan tersenarai dekat page pertama dan kedua di dalam senarai search engine yang terpilih ( seperti google, duckduckgo, presearch dan lain-lain ).

Contoh pelawat dari iklan organik….

iklan organik seo

Kelebihan dan kekurangan …

Kelebihan iklan organik adalah bersifat long term ( sekali iklan akan tahan bertahun-tahun ). Jika SEO cantik, dengan mudah iklan tersebut boleh dijumpai oleh buyer di dalam senarai search engine terpilih. Kelemahanya adalah, ianya hidup dan bergantung sepenuhnya kepada keywords yang sering digunakan oleh bakal pembeli. Alhamdulillah, khidmat search engine masih diperlukan dan episod iklan organik ini akan berakhir apabila search engine sudah korup atau tidak diperlukan suatu masa nanti. Hal ini sukar untuk diperlakukan sedemikian.

Untuk try iklan organik yang diberi secara PERCUMA dan YANG MANTAP PERSEMBAHANYA, sila telegram / whatsapp admin yang bertugas ditalian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

FB Live Tool Marketing Patut Cuba

Assalamualaikum dan salam hormat,

Siapa yang buat dan ada bisnes, boleh try guna FB Live untuk buat marketing. Peeerrggghhhhh…memang mantap.

Manfaatkan kemudahan yang ada….

Admin tengok ramai yang jual produk seperti alat makeup, beg, barang bundle, jam tangan, batu jed dan buat sesi soal jawab untuk masalah bisnes dannnn banyak lagi. Mereka mendapat viewer yang agak ramai ketika onlive. Kena cuba dan FB Live ini had penggunaan yang dibenarkan oleh FB adalah 4 jam dan sila pastikan internet berada pada kelajuan yang secantiknya. Fb Live ini, admin tengok pada hari minggu terutamanya tersangatlah meriah dan bermacam-macam aktiviti onlive ada dekat sini..heee…heeeee dan yang tak ada arah untuk live pun adaaa juga……..heee..heeeee.

Makeup bagi cantik dulu sebelum onlive…..

Admin belum lagi berkesempatan untuk on secara live kerana button FB Live tak wujud dekat platfom yang admin guna….heee..heeeeee…..guna kemudahan ini untuk buat bisnes dan admin lihat potensinya sangat luas dekat sini……jangan lupa sebelum onlive, makeup bagi cun sikit dan jika onlive dalam bilik……..background di dalam bilik elok lah dikemas rapi supaya kelihatan lebih sopan…gilaaaa aaahhh FB Live ni seluruh Dunia boleh tengok…heeeee..heeeeeeeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.