Posted on

Group Bisnes Untuk Orang Kodiang, Jitra Dan Changlun

Assalamualaikum dan salam hormat,

Di jemput dengan segala hormatnya orang Kodiang, Changlun, Padang Sera, Jitra dan Alor Setar dan kawasan sekitar denganya ramai-ramai join group telegram yang dibuat khusus untuk bincang bab bisnes dan juga pengiklanan. Group ini admin buat lebih kurang 8 bulan yang lalu dan penggunanya pun dah ramai. Apa yang menariknya tentang group ini adalah…….

Apa yang bestnya?…..

Free, guna smartphone, laju, boleh iklan apa saja produk kecuali yang terlarang, dapat terima dan berkongsi ilmu bisnes secara free, online 24 jam dan banyak lagi. Yang sangat menariknya space dalam phone tak kacau langsung dan iklan akan kekal dalam group selagi ianya tidak dipadam oleh tuan punya iklan. Nak guna paltfom ini, yang pertamanya kena install aplikasi telegram dan internet kena aktif….

Mai join bagi qramai….

Harap orang Kedah dan Perlis dapat bagi sokongan penuh kepada group ini dan buat masa ini sokongan dari orang negeri Kedah dan Perlis tak berapa nak kencang sangat, mungkin depa tak tau lagi rasanya…….admin ( tak dapat komisen ) buat benda ini untuk bantu mempermudahkan lagi urusan perniagaan terutamanya bab pemasaran dan bincang sikit-sikit bab bisnes ( buat masa ini iklan terlebih dari perbincangan ) dan bagi yang berminat sila klik link dekat bawah untuk join group yang admin katakan tu.

Link: https://t.me/niaga24jam

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Penampakkanya lebih kurang macam ini…

Posted on

Konsep Group Iklan Telegram Yang Mantap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Konsep iklan menggunakan kemudahan group iklan yang ada pada aplikasi telegram sememangnya sangatlah menarik.  Tetapi….ada tetapinya….

Ini sebahagian dari hasil bedah siasat…..

Biarpun group iklan platfom telegram boleh support sehingga 20k members, tetapi 100% members dalam group kebanyakkanya lebih fokus kepada aktiviti pengiklanan semata-mata ikut cara viral menggunakan FORMAT FEED, BOTS atau FOWARD konsep. Emmmmm, pada penelitian pihak admin yang berdurasi 1 tahun lamanya……..hasilnya jauh dari apa yang diharapkan..rasanya ramai peserta yang sudah fedup dengan cara itu ( rasa-rasanya laaa ). Bila diperhatikan secara teliti ianya lebih kepada acara lawan iklan antara satu sama lain dikalangan para peniaga sahaja…heeee…heeeeeee. Hasilnya………..tidaklah setara mana pun….berdasarkan dari rekod group iklan yang lepas-lepas ( milik sendiri ) dan yang admin buat sendiri untuk tujuan analisis ( untuk kesan aktiviti online scammer, teknik dan macam-macam lagi ), dengan kapasiti peserta 560 orang ( ikut tarikh posting ini dimuat naik )….sehingga kini tiada sebarang sale yang berjaya dibuat pun…..heeee…heeeeeee….jadinya, konsep yang sebagaimana perlu diadoptasikan?…..

Ini pulak cadanganya….

Boleh try guna konsep GROUP PERBINCANGAN ( topik ikut keperluan ) + IKLAN BERJADUAL. Ada sesetengah group hanya membenarkan perbincangan semata-mata dan ada pulak yang fokus kepada iklan 100%. Terus terang admin katakan konsep sebegini akan membosankan setiap members di dalam group itu sendiri ( mula-mula okay dan lama-kelamaan lemau ). Seharusnya group perlu ada 2 kemudahan tersebut agar tidak membosankan dan jika dapat + aktiviti offline lagi menarik. Contohnya yang admin selalu jumpa, group FB dengan kapasiti 65 ribu members….tak sampai 1% aktifnya dan ada sesetengah dari group sudah jadi group hantu, yang mana tidak dikunjungi oleh members groups itu sendiri disebabkan bosan dengan konsep yang dipraktikkan. Heee…heeeeee..

Emmmm, karangan akan bersambung bila ada kelapangan dan harap maklum kepada admin group dengan adoptasi yang membosankan.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Brain Booster Malaysia

Cat's claw

Assalamualaikum and salam hormat,

NooCube is a synergistic blend of nootropics which helps support and enhance your focus, mental speed and memory. Smart way to boost your brain function. Its safe and effective supplement available on market.

Noocube - brain booster Malaysia

That’s where NooCube comes in.

NooCube’s superior formula was designed by top neuroscientists with only clinically backed and rigorously tested ingredients. This eliminates the guesswork and risk of nootropics while offering the safe, effective experience you expect from your supplements.

NooCube creates a heightened mental state in which:

  1. Reactions to stimuli are quicker
  2. Focus becomes clearer
  3. Awareness is heightened
  4. Productivity skyrockets
  5. Efficiency is guaranteed
  6. Mental sharpness is imminent

As such, you can transcend common limitations to get through piles of work, study, or achieve other goals without feeling fatigued or unfocused.

Try NooCube At No Risk to You!

NooCube’s formula has been researched and tested by top neuroscientists and now, we want you to experience the benefits for yourself. The best part is that you can do so with a 60-day money back guarantee.

This means that if you don’t experience the improved memory, concentration, multitasking, communication, mental energy, and general brain functioning you should, you can return NooCube for your money back.

You can purchase NooCube today from the official website NooCube.

Any enquiry, please whatsapp / telegram admin at +6011 3222 9401.

Thank You and have a nice trade.