Posted on

Arche Pearl Cream Original

Ache pearl cream

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai  make-up foundation. Minimum order  ( tiada minimum order ) untuk 1 doz saiz 3g, harganya sebiji RM 6.80 sahaja.

Arche Pearl Cream Original

Continue Shopping

Sebarang pertanyaan, sila whatsapp/telgram ke talian 011 32229401 dan kalau nak guna ruangan komen yang ada dekat bawah tu pun……..boleh.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

Posted on

Khemah Pasang Siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

khemah pasang siap ni tidak perlu dan guna kerangka besi semua.  Memang mudah dan mesra pengguna.

Khemah ini senang untuk dipasang dan senang untuk disimpan. Sesuai untuk kegunaan kaki pancing dan juga aktiviti perkhemahan keluarga yang ringkas-ringkas. Kapasiti boleh muat 4 orang dan warna celoreng.

Untuk tempahan, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat bergumbira.

Harga RM 70
Harga RM 70
Posted on

Borong Vitamin Rambut

Vitamin rambut, sepeket 100 biji. Harga RM43 sahaja
Vitamin rambut, sepeket 100 biji. Harga RM43 sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Produk untuk aktiviti borong sahaja. Minimum tempahan 100 biji / 1 paket. Harga tidak termasuk kos penghantaran dan harga mengikut kuantiti tempahan.

Maklumat lanjut berkenaan harga borong dan sebagainya atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Duffel Bag Jenama The North Face

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok baru sampai, beg duffel jenama The North Face dan berkapasiti 90L.

Harga tawaran runcit sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas. Untuk aktiviti borong, harga mengikut kuantiti yang ditempah ( 10/ sebiji RM 148.80 ). Apa kelebihan bag ini?

  1. Kalis air dan tahan lasak.
  2. Boleh galas dan sesuai untuk dijadikan beg balik kampung dan melancong.
  3. Beg tidak semak dan rekaanya ringkas dan kemas.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / wechat / call / sms ke talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: lambat kena tinggai

Harga borong 10/ sebiji RM148.80 sahaja
Bag duffel The North face 90L.

 

Posted on

Borong kasut sukan, boot dan beg bundle original

Assalamualaikum dan salam hormat,

Lambat kena tinggai, macam tu lah lagaknya kalau terlibat dalam bidang perniagaan. Otak kena ligat dan cepat rebut peluang yang ada.

Barang laku keras edisi pertengahan tahun 2015, antaranya kasut sukan leo, asia sport, converse, vans, boot tetikal jenama delta, 511, magnum, red wing, dr martens dan beg bundle original.

Status kasut semuanya baru dan stok kasut kebanyakannya dibawa dari negara Thailand dan Vietnam ( stok dari China tak ambil ). Harga bermula dari RM 22.50 sehingga RM 300 sepasang dan minimum untuk aktiviti borong 5 pasang ke atas. Kualiti kasut 10/10 dan margin keuntungan dianggarkan 20% ke 80% dari harga borong sedia ada (keuntungan runcit ikut kretiviti peniaga ).  Untuk beg bundle sila hubungi pihak admin( kualiti 8/10 ).

Jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.