Posted on

Wallet Digibyte

Digibyte accepted

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kegunaan peminat, usahawan yang terlibat secara serius dengan matawang cryptocurrency dan juga pengguna baru.

Admin sudah try wallet ini dan wallet ini sememangnya sangat menarik. Tx fee nya tersangat murah, kadar kelajuan transfer sekitar 5 ke 7 saat ke 15 saat paling lambat dan susah pulak untuk kena hacking. Wallet ini support platfom android, ios dan desktop. Sekupang pun boleh transfer jika berhajat, makanya sesuai sangat-sangat untuk dijadikan sebagai alat untuk terima matawang digital bagi aktiviti jual dan beli yang bersaiz skala kecil….menarik kan?.

Siapa yang patut guna wallet ini?

Pengguna cryptocurrency, usahawan cryptocurrency, peniaga kecil yang berhajat menggunapakai cryptocurrency sebagai alat pertukaran dan lain-lainya juga. Sebagai contohnya, admin telah menggunapakai wallet Digibyte ( DGB ) ini sejak beberapa bulan yang lalu untuk menerima pembayaran dalam bentuk matawang digital bagi setiap  tempahan yang diterima melalui sistem kedai online dan juga sebagai alat pertukaran utama bagi menggantikan BTC ( Bitcoin harga tx fee tidak stabil ) di waktu kecemasan jika tx fee BTC melambung tinggi. Untuk ganti BTC, kena tau convert atau cari saja wallet yang support atomic swap.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Info ringkas harga Digibyte

Date: [19.06.18 17:03]
DGB Rank: 48
Marketcap: $289,485,853.00
$ 0.0278061 | 0.00000414 BTC
24h: 5.01% | 7d: -12.14 %

Paparan wallet Digibyte ( DGB )

 

Posted on

Kasut Vans Old Skool Dan Fuse Beg

Assalamualaikum dan salam hormat,

Hari posting ini dimuat naik, admin sempat singgah ditempat berkumpulnya supplier barang-barang dari Vietnam, emmmmmm……dua benda ini sahaja yang admin rasa sangat-sangat berkenan iaitu kasut Vans old skool dan beg fuse box jenama The Northface. Harga boleh tahan ketat dan kebanyakkanya sudah naik berganda-ganda dari tahun yang lepas-lepas.

Apa alasan yang mereka?, tidak lain tidak bukan masalah currency exchange….Heee…heeee, admin suruh mereka layan bitcoin katanya tak pandai…pulakkkkkk……tak boleh buat apa-apa laaaaa.

Berkenan kalu roger-roger dekat admin dan semua benda ni stoknya sangat terhad.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Ini fuse box jenama The Northface

fuse beg

Ini kasut Vans Old skool

Kasut Vans Old Skool

 

Posted on

Duffel Bag Malaysia

Duffel Bags

Assalamualaikum dan salam hormat,

Beg nya jenama Northface dan stok di bawa masuk dari Vietnam dan kualiti buat masa ini alhamdulillah terbaik. Untuk bulan 11/2016, stok yang masih ada 7 biji sahaja lagi.

Berapa harganya?. Tak mahal, sekali pos laju RM 195 sahaja + free gifts. Emmm……… saiznya 90 L.

Jika rasa-rasa macam berminat atau ada sebarang pertanyaan sila whatsapp/telegram ke talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Bag duffel The North face 90L.
Bag duffel The North face 90L.

CONTINUE SHOPPING

Posted on

Camping Tent Pasang Siap Malaysia

Camping tent Malaysia

Camping tent Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini khemah versi pasang siap untuk peminat aktiviti camping, jungle trekking, memancing dan sesuai juga untuk kegunaan kanak-kanak yang baru berjinak-jinak dengan dunia perkhemahan. Ianya tidak perlu kepada pemasangan kerangka besi dan semuanya telah siap sedia untuk digunakan sahaja. Sangat mudah untuk dipasang dan juga untuk disimpan.

  1. Mudah dipasang ( tak sampai 5 minit sudah boleh digunakan ).
  2. Mudah untuk disimpan.
  3. Kapasiti 4 orang
  4. Saiz 200 x 200

Harga RM 95 sahaja.

Jika berminat untuk membuat tempahan, sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Antara Lokasi Terbaik Untuk Belajar Ilmu Perniagaan Internet Secara Percuma

Green Angelica Hair removal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Jika berhajat untuk belajar bab marketing melalui online, terutamanya berkenaan Instagram, FB, Blog dan email marketing sila rujuk cerita di bawah.

Jika rajin, boleh laaaa singgah di blog Fahdighazali.com. Admin tak ada kena mengena dengan blogger ini  dan tidak pernah mengenalinya.  Memandangkan isi kandungan di dalam blognya sangat-sangat bermanfaat, jadi admin share saja dekat sini supaya lebih ramai pembaca akan dapat manfaat yang banyak dari isi kandungan yang ada di dalam blog tersebut. Lagi pun maklumat dalam tu freeeeeeeeeee dan tahap tinggi pulak tu.

Sekilas lalu yang sempat admin baca dan ambil imunya adalah bab cara marketing di Instagram ( sekarang ni dah ramai peniaga internet berhijrah ke Instagram), tip berkenaan bisnes, tip berniaga dan iklan dekat FB, tip untuk kurangkan kos iklan dekat FB pun ada  daaaannnnnnnnnnnnn banyak lagi. Secara peribadi content di dalam blog tersebut memang menarik dan bermanfaat. Rugi kalau tak sedut ilmunya.

Antara tip yang sempat admin baca di dalam blog tersebut adalah:

  1. The “hidden block” dalam pemasaran online yang ramai peniaga online tidak tahu.
  2. Zaman Kejatuhan ‘Brand’ & Perniagaan Di Instagram Bermula. Adakah Anda Bersedia?.
  3. Blueprint Online Marketing Yang Ramai Peniaga Tak Tahu.

Jangan asyik….asyik….asyik dok tanya kenapa sale tidak bertambah. Salah satu darinya kerana teknik persaingan untuk aliran marketing juga telah berubah cuma kita saja yang lambat tangkap hal itu ( dok  fall in love lagi dekat teknik dan cara lama ). Marilah membaca dan belajar lah sesuatu dari lecture online iaitu pemilik blog yang tidak jemu-jemu menyampaikan ilmu untuk memandaikan manusia yang lain.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.