Posted on

Jahit Baju Fasyen Ikut Saiz dan Citarasa

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kepakaran kami di niaga24jam.com adalah, menjahit baju fasyen yang menepati citarasa tersendiri dan mengikut setiap kehendak pelanggan kami.

Pihak kami akan cuba untuk memenuhi impian anda untuk memiliki fesyen pakaian terkini seperti mana yang diidam-idamkan selama ini. Tiada lagi masalah baju tak muat, pakai tak sedap, terlebih labuh, singkat, terlebih besar dan bermacam-macam lagi.

Hubungi kami sekarang di whatsapp/telegram di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Hasil kerja yang lepas-lepas

 

Posted on

Hutang Banyak, Duit Tak Cukup Pulak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Pihak admin ada 2 cara mudah untuk tambah duit. Tak cukup duit kan?, baca cerita dibawah.

Kena ada minat dan rajin. Modai wang ringgit tak payah ( dah tak cukup duit, jadi admin sediakan projek yang tak perlu guna duit untuk langkah mula ). Apa projeknya?.

  1. Menjadi agen sebagai penerima tempahan untuk projek jahit baju ( market orang perempuan, memang senang boleh untung ).
  2. Emm jadi agen dropshipping untuk produk kecantikan jenama Green Angelica Malaysia ( komisen tinggi kalau berjaya jual produk ini ).

Untuk pertanyaan, sila whatsapp / telegram / call ke talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: bila sudah berjaya, banyak-banyak kan ingat kepada ALLAH

Posted on

Peluang Untuk Tambah Pendapatan 2016

Assalamualaikum dan salam hormat,

Peluang untuk menambah sumber pendapatan. Ianya low risk dan tidak akan menyebabkan anda jatuh bankrap atau dikenakan ccris.

Admin ada menjalankan perniagaan menjahit baju mengikut citarasa pengguna. Perniagaan ini telah beroperasi sejak 2015 dan alhamdulillah, perniagaan ini berjalan dengan lancar. Dari satu mesin jahit kini telah meningkat kepada 3 mesin jahit. Bahan rujukan sila rujuk di sebelah kanan anda.

Apa yang perlu anda buat adalah, menerima tempahan dan serahkan kepada pihak admin untuk disiapkan sebelum diserahkan kepada pihak pelanggan. Yang pasti perniagaan ini memang menguntungkan dan mampu untuk membantu anda untuk tambah sumber pendapatan.

Berminat untuk tambah pendapatan, whatsapp/telegram/call pihak admin yang bertugas di talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

 

Posted on

Tukang Jahit Baju Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Nak tempah baju ikut saiz dan selera sendiri?. Boleh saja tempah dekat sini secara online. Insyaallah, dijamin puas hati.

Setiap baju dijahit sendiri oleh tukang jahit yang berpengalaman dan hasil kerjanya kemas dan berkualiti. Perkara ini disahkan sendiri oleh pihak admin. Buat masa ini tempahan adalah terhadĀ  dan berapa kos upahnya?

Buat masa ini, kos upah ikut standard negeri di sebelah utara ( murah dan berpatutan ). Bagi yang berminat atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/wechat/viber/line/ sms pihak admin yang bertugas di talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Contoh baju yang telah berjaya disiapkan.

Posted on

Tuan Baju Kurung Moden Ini Orang KL

Assalamualaikum dan salam hormat,

Sudah siap baju kurung moden, tuan punya badan tinggal di KL. Nak tau sedap tak sedap pakai baju ini kena lah tanya tuan punya badan.

Kos keseluruhan upah jahit RM 50 sahaja. Proses untuk siap ambil masa 3 hari dan bahan disediakan oleh tuan punya badan dan kainya cotton. Untuk tempahan hari raya, ianya masih lagi dibuka.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila hubungi pihak admin yang bertugas menggunakan whatsapp/telegram/wechat/call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.