Posted on

Seluar Jeans Levis Kain Guni

Assalamualaikum dan salam hormat,

Harga sehelai RM 75 dan tidak termasuk kos penghantaran.

Seluar levis ini dibuka secara khusus untuk peminat seluar jeans harga bajet dan yang sepadan dengan kualiti sahaja. Stok agak terhad, kualiti sepadan dengan harga dan tahan lasak ( kain tebal ). Buat masa ini hanya warna biru sahaja yang ditawarkan.

Untuk urusan penghantaran kos sehelai RM 13 sahaja. Sila rujuk gambar di bawah untuk contoh kain dan seluar levis kain guni ( tawaran kerana kualiti bukan kerana jenama ).

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Posted on

Ikan Pekasam Kg Pering

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kepada pengemar ikan pekasam darat. Boleh cuba pulak hasil paling mantap setakat ini iaitu ikan pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah. Pernah memecah rekod peribadinya iaitu memasuki negara Eropah beberapa tahun yang lalu ( stok ikan kurang, jadi operasi di berhentikan ).

Di hasilkan  sendiri secara kecil-kecilan berdasarkan ilmu warisan turun temurun yang telah diwarisi sejak sekian lama. Untuk kali ini jenis ikan yang terlibat adalah ikan talapia, puyu, ikan lampam putih dan digabungkan juga bersama-sama bahan istimewa  untuk menghasilkan ikan pekasam yang sedap untuk dimakan.

Maklumat berikutnya sila rujuk dibawah:

Produk: Ikan Pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah.
Kuantiti: Terhad.
Jenis ikan yang digunakan: Ikan talapia merah, ikan puyu dan ikan lampam putih.
Status produk: 100% ( hasil keluaran orang islam )
Harga: RM 23.50 sekilo ( tidak termasuk kos pos ).
Urusan Penghantaran: Pos Laju Bhd / datang ambil sendiri.

Ikan pekasam ini jika dihidangkan bersama-sama dengan nasi panas pun dah okay. Nak bagi sedap  lagi ikan ini digorang bersama-sama dengan  bawang dan cabai…perghhhhh……meleleh ayaq lioq laaaa jawabnya.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau tempahan sila whatsapp/telegram/call admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Apa kata mereka?

Posted on

Mymi Wonder Patch Malaysia

Assalamualaikum,

Cara mudah untuk hilangkan sesulit berlebihan terutamanya dibahagian perut.

Hanya perlu tampal pada bahagian perut pada bila-bila masa yang diperlukan. Produk ini diberi nama Mymi wonder patch, buatan Korea dan  mampu bertindak sehingga 8 jam lamanya. Hasil dapat dilihat dalam tempoh sebulan dengan cara pemakaian seperti mana yang telah ditetapkan.

Kuantiti yang disyorkan 15 keping untuk tempoh sebulan. Dalam sekotak Mymi wonder patch ada 5 keping.

Berapa harganya pihak admin jual untuk 1 kotak ? harganya RM 25.90. Jika beli 3 kotak harganya RM 66 sahaja dan kos pos laju adalah PERCUMA. Untuk kesan yang lebih efektif, sila guna Mymi wonder patch bersama-sama dengan ubat kurus lipo 9 yang original.

Sebarang pertanyaan berkaitan dengan produk ini termasuk harga borong, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Mymi Wonder Patch - Abdomen teatment patch

Posted on

Safety Boot Red Wing 8249

Assalamualaikum,

Kasut safety boot Red Wing 8249 stok baru sudah sampai. Kualiti dijamin puasa hati. Harga untuk sepasang RM 480 sekali dengan kos pos laju.

Kasut boot ini tinggi 6 inch dan warna coklat. Admin salah seorang peminat kasut boot red wing 8249. Disebabkan boleh guna untuk buat kerja dan berfesyen, admin sambaq sepasang untuk buat koleksi. Buat masa ini stok masih lagi terhad.

Jika ada sebarang pertanyaan, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas dan tempahan secara online sila rujuk disini safety boot red wing 8249

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan sila kemukakan kepada pihak admin yang bertugas. Sila whatsapp / wechat / telegram / viber / line atau call di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah
Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah
Posted on

Stok Kasut Boot Yang Baru Sampai

Assalamualaikum,

Ada 4 pasang stok kasut boot yang baru sampai. Saiz yang dihantar oleh pembekal 44 sampai 40 dan ketegori kasut safety. Sesuai untuk aktiviti kerja dan berfesyen.

Kasut ini ada besi dekat depan dan design kasut ni kalau tak silap admin 8249.  Jenama Red Wing dan saiz yang masih ada 43 dan 42 dan yang lain-lain tu sudah di ambil orang. Kasut ini stok agak terhad dan memang susah nak dapat. Berapa harganya?..Murah sahaja, iaitu sekitar RM500 ++ macam tu.

Untuk yang berminat, sila hubungi pihak admin yang bertugas. Boleh guna whatsapp / Telegram / Viber / Wechat di no tel 01132229401.

Sekian terima kasih

Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah
Kasut Safety Boot Cap Sayap Merah