Posted on

Keuntungan 700% Sehingga 1000% Setahun

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tajuk di atas adalah anggaran kasar keuntungan yang pernah berlaku pada tahun 2017. Tempat berlakunya kejadian itu di platfom cryptocurrency exchange dan peratusan tersebut hanya terbatas untuk matawang digital currency Bitcoin sahaja.

Yang telah berlaku…

Perkiraan diambil pada bulan mac hingga april / 2017 dan pada ketika itu harga anggaranya sekitar 1 BTC / RM5000 dan penutup hujung tahun 2017 harganya sekitar RM80 ribu ( rujuk platfom cryptocurrency exchange masing-masing ) macam tu sahaja….hampir 1500% juga keuntunganya…..cara yang dipraktikkan adalah sangat mudah iaitu beli dan simpan sehingga hujung tahun….sebelum ianya dicairkan.

Rebut peluang ini..

Tetapi untuk dapat hasil yang sebegitu rupa, sekurang-kurangnya asas trading cryptocurrency perlu dipersiapkan terlebih dahulu. Ada lebih kurang 1400++ cryptocurrency yang sedang menanti untuk diperdagangkan. Emmmmm……….tunggu apa lagi dan jika berani, rebut sahaja peluang yang ada ini dan tambat masalah berkaitan kewangan di tiang letrik yang berdekatan…dan dibiarkanya ia beristirehat di situ dengan aman.

Untuk kegunaan newbie..

Newbie yang berhajat untuk belajar asas trading cryptocurrency dari zero sampai pandai, boleh saja whatsapp/telegram pihak admin ditalian 01132229401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

 

Posted on

Paling Sikit Keuntungan USD 10 Setiap Hari

Assalamualaikum dan salam hormat,

Itu anggaran pendapatan yang paling sedikit dan yang paling mudah untuk disedut setiap hari ( begitu juga dengan halnya rugi ). Hasil serupa itu jika berhajat untuk dinikmati, haruslah dikerjakan secara serius dan tempatnya hanya lah di market cryptocurrency exchange. Ingat tu harus dikerjakan secara serius…

Tempat ini memang sesuai….

Yang di atas tu adalah keuntungan yang pernah admin dapat pada peringkat permulaan ketika mula-mula melibatkan diri di dalam bidang ini sejak beberapa pekan yang lalu. Status terkini semasa posting ini dimuat naik, anggaran kasar pendapatan adalah sekitar USD25 ke USD50 +++++ setiap hari ( modal dah besar jadi income per days pun meningkat laa ). Cuba kali dengan 30 hari – 10% loss akibat bosan menunggu. Bakinya, adalah pendapatan yang bakal diperolehi untuk bulan tersebut. Jadinya, kepada rakyat Malaysia yang diluar sana dan yang masih lagi tercari-cari tempat yang paling sesuai dan yang sangat santai untuk menambah pendapatan secara online…………di situlah tempatnya. Yang menariknya, market cryptocurrency sememangnya hidup 24 jam setiap hari…………………jadinya, silakan paksa diri sendiri untuk cuba berdagang di market cryptocurrency exchange.

Angan-angan mat jenin…

Tahun 2017, peratus keuntungan yang admin dapat sudah pun menghampiri 700%…ada sebahagian trader diluar sana telah pun berjaya mendapat keuntungan lebih dari  apa yang admin dapat rasa……..emmmmm, dan untuk penghujung tahun 2018 ini, admin bajet jika dapat 1000% keuntungan dari modal yang sedia ini, itu sudah cukup baik dan di dalam dunia cryptocurrency hal itu tidak lah mustahil untuk dijejaki.

Ayuh! bertindak segera sebelum dihimpit sengsara oleh kesan kegawatan ekonomi.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Pendapatan Kurang Jangan Berdukacita, Try Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, boleh try cara ini. Lokasinya bertempat di platfom cryptocurrency exchange.

Ini haaa hasilnya…

Ini hasil dari R&D yang admin dah buat, emmmm…start bulan 7/2017 dengan modal permulaan RM100 sahaja ( sisa duit yang masih ada ). Pada waktu tersebut, sale untuk online bisnes drop sehingga 95% dan tidak pulak diketahui sebab-sebab nyata nya kenapa sale boleh drop secara drastik dengan tiba-tiba…….heeeee…heeeee. Semua baki yang masih ada telah di laburkan ke platfom digital currency iaitu atas nama bitcoin. 50% keuntungan telah pun dihabiskan pada bulan 9/2017.  Kemudian top up lagi RM650 untuk tambah kekuatan trading yang sedia ada, hal itu terjadi setelah terlihat dan terhidu kuatnya potensi yang telah tersedia untuk disedut hasilnya. Al-kisahnya percaya atau tidak, sesiapa yang terlibat sama…………. boleh saja menjadi kaya dengan begitu cepat di tempat ini ( apabila misi mengejar nafsu gila kepada kekayaan dunia sudah mula tumbuh ) daaaannnnn sehingga ke tarikh posting ini dimuatnaik, tiada sebarang aktiviti topup dana tambahan perlu dilakukan lagi kerana nilai pelaburan yang dibuat sebelum ini telah pun  meningkat naik dengan banyaknya. Purata keuntungannya sekitar RM45 ke RM50 sehari ( jika aktif berurusniaga ) dan ini adalah fenomena biasa yang kerap berlaku. Emmmm…..modal permulaannya harus dipastikan mencukupi dan ianya perlu disediakan jika ingin merasa cepatnya kaya-raya ikut cara ini..heeee…heeeeeee……modal tu penting tetapi ilmu trading lagi penting ( ilmu wajib ada )…apa kata pendita Za’ba ( rugi siapa yang tak pernah baca hasil penulisanya ).

“Dengan dorongan perasaan bergantung kepada diri sendiri seseorang akan merasa wajib membuat sendiri apa-apa kewajipannya, dan tidak berharap kepada orang lain. Ia akan tetap bergantung kepada kebolehan dirinya sendiri sahaja dan hanya memohon taufiq dan pertolongan kepada Tuhan yang Esa tiada lainnya. Bidalan Melayu pun ada berkata, dan ia patut jadi pedoman kepada kita dalam hal ini, iaitu kata orang tua-tua: “Berharap kepada anak, buta mata sebelah; berharap kepada orang, buta mata keduanya” yakni pada apa-apa hal pun baiklah buat sendiri.” – Pendita Za’ba

Bekerjalah secara bijaksana…

Kepada yang ada masalah kewangan, sudi-sudilah explore peluang yang ada ini dan hal ini boleh saja dikerjakan melalui online dan tidak perlu lagi bersusah payah untuk mencari kemewahan dunia yang sementara ini dengan membanting tulang empat kerat secara 12 jam….13 jam….15 jam atau  24 jam….Badan manusia perlu rehat yang mencukupi supaya kekal sihat dan rasa bahagia daaaannnnn maka dengan itu disarankan juga supaya berkerjalah secara bijaksana..

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.