Posted on

Beli Token ICO Pun Untung

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ini salah satu dari caranya untuk kaut untung dan tambah pendapatan melalui online. Untuk kegunaan para pelabur dan peminat cryptocurrency tahap advanced dan yang sukakan sesuatu yang lebih mencabar. Iaitu beli ICO ( intial coins offering ).

Kena ada asas…

Kebanyakan token ICO dijual menggunakan matawang digital seperti BTC, XLM, ETH dan banyak lagi…ikut syarikat blockchain yang menyediakanya. Jadinya, asas kepada cryptocurrency perlu ada. Jika tak ada asas tersebut, susah juga tuuuu.

Harga tawaran yang murah…

Biasanya harga token tersangat lah murah semasa proses awal penawaran tersebut dibuat, ada diantaranya harga sekitar USD 0.05 macam tu sahaja dan token-token ICO ini dijual secara peringkat-berperingkat pada kadar harga yang berbeza-beza dari paling murah sehingga lah ke harga paling mahal kepada pembeli di seluruh Dunia sebelum ICO tersebut diapungkan ke cryptocurrency exchange market yang terpilih. ICO ni adalah penawaran untuk sesuatu projek mega tertentu dan prosesnya hampir sama dengan IPO ( initial public offering ) dan saiz ICO sangat besar.

Ini ICO yang admin ikut….

ICO presearch

Kena pandai buat analisis..

Untuk terlibat dengan ICO, kena pandai buat analisis terhadap projek-projek yang diketengahkan…dan ICO banyak yang mengarut……heeeee…heeeee….jadinya perlu bijak dan karangan ini diperingkat asasnya sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.