Posted on

Pendapatan Kurang Jangan Berdukacita, Try Cara Ini

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmmm, boleh try cara ini. Lokasinya bertempat di platfom cryptocurrency exchange.

Ini haaa hasilnya…

Ini hasil dari R&D yang admin dah buat, emmmm…start bulan 7/2017 dengan modal permulaan RM100 sahaja ( sisa duit yang masih ada ). Pada waktu tersebut, sale untuk online bisnes drop sehingga 95% dan tidak pulak diketahui sebab-sebab nyata nya kenapa sale boleh drop secara drastik dengan tiba-tiba…….heeeee…heeeee. Semua baki yang masih ada telah di laburkan ke platfom digital currency iaitu atas nama bitcoin. 50% keuntungan telah pun dihabiskan pada bulan 9/2017.  Kemudian top up lagi RM650 untuk tambah kekuatan trading yang sedia ada, hal itu terjadi setelah terlihat dan terhidu kuatnya potensi yang telah tersedia untuk disedut hasilnya. Al-kisahnya percaya atau tidak, sesiapa yang terlibat sama…………. boleh saja menjadi kaya dengan begitu cepat di tempat ini ( apabila misi mengejar nafsu gila kepada kekayaan dunia sudah mula tumbuh ) daaaannnnn sehingga ke tarikh posting ini dimuatnaik, tiada sebarang aktiviti topup dana tambahan perlu dilakukan lagi kerana nilai pelaburan yang dibuat sebelum ini telah pun  meningkat naik dengan banyaknya. Purata keuntungannya sekitar RM45 ke RM50 sehari ( jika aktif berurusniaga ) dan ini adalah fenomena biasa yang kerap berlaku. Emmmm…..modal permulaannya harus dipastikan mencukupi dan ianya perlu disediakan jika ingin merasa cepatnya kaya-raya ikut cara ini..heeee…heeeeeee……modal tu penting tetapi ilmu trading lagi penting ( ilmu wajib ada )…apa kata pendita Za’ba ( rugi siapa yang tak pernah baca hasil penulisanya ).

“Dengan dorongan perasaan bergantung kepada diri sendiri seseorang akan merasa wajib membuat sendiri apa-apa kewajipannya, dan tidak berharap kepada orang lain. Ia akan tetap bergantung kepada kebolehan dirinya sendiri sahaja dan hanya memohon taufiq dan pertolongan kepada Tuhan yang Esa tiada lainnya. Bidalan Melayu pun ada berkata, dan ia patut jadi pedoman kepada kita dalam hal ini, iaitu kata orang tua-tua: “Berharap kepada anak, buta mata sebelah; berharap kepada orang, buta mata keduanya” yakni pada apa-apa hal pun baiklah buat sendiri.” – Pendita Za’ba

Bekerjalah secara bijaksana…

Kepada yang ada masalah kewangan, sudi-sudilah explore peluang yang ada ini dan hal ini boleh saja dikerjakan melalui online dan tidak perlu lagi bersusah payah untuk mencari kemewahan dunia yang sementara ini dengan membanting tulang empat kerat secara 12 jam….13 jam….15 jam atau  24 jam….Badan manusia perlu rehat yang mencukupi supaya kekal sihat dan rasa bahagia daaaannnnn maka dengan itu disarankan juga supaya berkerjalah secara bijaksana..

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

 

Posted on

Projek Terusan Kra

Assalamualaikum dan salam hormat,

Malaysia perlu memperkuatkan teknologi angkatan ketenteraan moden ( mungkin membangunkan teknologi tentera robot ), perlu menghasilkan lebih banyak manusia genius, menguasai kembali negeri-negeri yang telah dikuasai oleh Thailand atas perjanjian Inggeris Siam 1909 dan mengawal kembali laluan selat Melaka.

Siapakah manusia terpilih itu?

Secara halusnya Malaysia memerlukan seorang pemimpin yang betul-betul berkelibar untuk projek generasi Malaysia akan datang.

Sekian terima kasih dan selamat berjuang.

Kenapa?…ada dalam video ini.

Posted on

Iklan Dekat Instagram

Instagram

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik admin try…heeeee..heeeee. Ahaaaaaa….last sekali keputusanya,  sale memang boleh dapat dari IG tetapi….aaaaahhhh ada tetapi pulak dah.

Instagram

Kisahnya Lagu ni

Mula-mula admin buka 1 account, kemudian like dan follow orang lain punya akaun ( teknik rambang ) dengan harapan orang lain akan buat benda yang sama dekat akaun milik admin. Admin follow setakat 260 account sahaja ( emmm..dekat 5 ke 6 bulan juga rasanya operasi folow dan like ni ). Lepas tu stop follow dan stop like dan diwaktu yang sama admin try buat iklan dengan kadar 260 follower. Dalam akaun IG ( instagram ) admin sumbat masuk produk carca merba ikut sesedap rasa dengan andaian kalau banyak produk, follower dan bakal follower akan ada banyak pilihan dan dengan itu mudah lah untuk dapat respond dari mereka nanti ( kahhhh…kahhhhh…kahhhh ). Teknik carca merba tu sebenarnya tidak berkesan laaa….like pun tak dapat ooooooo…Bulih pengalaman saja laaa….admin dapat agak laaaa, gambar yang admin post mungkin tidak dilihat pun dan kalau dilihat pun kerana kebetulan dan selepas pada itu mereka akan scroll ke post berikutnya ( ntah-ntah baca pun tidak tetapi tengok tu pasti ).

Dalam tempoh 5 ke 6 bulan proses asimilasi tadi berlangsung, admin hanya berjaya dapat following dalam 100++ ( sikit sangat ). Dengan following yang sedikit itu, admin cuba untuk buat marketing. Ternyata kosong hasil laaaaa. Beberapa bulan berikutnya, tukar startergi pulak…..buka 2 account untuk specific produk dan carca merba punya teknik tak apply dah. Admin follow 9 account sahaja dan yang selebihnya admin update status dengan kelebihan yang ada pada hashtag ( # ) untuk dapat link magic. Dalam tempoh 6 ke 7 bulan macam tu, admin berjaya dapat follower sebanyak 310 dan berpuluh-puluh like yang datang mengikut sesedap rasanya. Following admin maintain setakat 9 account sahaja dan admin mendapati cara ini adalah sangat berkesan. Emmm………. ada juga pertanyaan dan sale pun ada juga yang admin dapat, cumanya barang yang admin try jual ini ketegorinya luxury ( faham-faham saja laa ). Produk bukan untuk semua orang. Image kena jelas dan kena pandai pilih hashtag yang bersesuaian dan admin hanya aktif untuk post produk dalam sebulan sekitar 3 atau 4 kali sahaja. Aapaaaaa macam? boleh tqraaaaa tu. Heeeee…heeeeee.

Emmm, karangan ini juga sebahagian dari sesi yang ada dalam proses R&D dan yang sedang berlaku sekarang ini. Ianya termasuk sekali di dalam projek untuk UNLOCK BRAIN CAPACITY FROM 10% TO 100% )  Admin support projek ini dengan beberapa  suppliment nootropics terpilih dan juga beberapa local herba berkualiti tinggi. Proses R&D telah berjalan  hampir 2 minggu dari tarikh admin muatnaik karangan ini dan memang ada perubahan yang ketara ( jangan banding dengan filem Lucy ). Professor Norman kata  I’HAVE NO IDEA.

Emmmmm, panjang sangat dan admin berhajat simpan karangan yang masih queue dalam store simpanan minda untuk sesi akan datang.

Sebarang pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Orang yang susah pada hari ni pun tak sangka dia akan susah pada hari ini. Heee..heeeeeee.

Note: Dekat bawah adalah ayat yang tidak di padam walaupun silap dan tak guna sejak dari sesi mula karangan ini ditaip………ada gunanya kenapa ayat ini tidak perlu dipadam selagi karangan tidak siap secara 100% ( saja simpan untuk rujukan dan kegunaan blogger tegaq ). Ayat ini termasuk dalam bab ” IDEA…….”.

yang menarik. account buat benda tu setakat

ada laaa juga dekat IG ( instagram ) ni. Macam mana caranya?.

 

laaamaaaa laaa juga buat testing