Posted on

Penyakit Kencing Manis, Anemia Dan Tambah Tenaga Untuk Lelaki

Asslamualaikum dan salam hormat,

Untuk 3 masalah di atas, try konsium buah Cassia grandis ( buah kotay mamak ). Payah untuk dijumpai tetapi masih ada……….dulu banyak….. tetapi generasi moden dah tebang pokok-pokok yang supply buah banyak khasiat ni.

Kencing manis, Anemia dan tambah power lelaki..

Untuk menstabilkan kadar kandungan gula di dalam darah bagi pengidap kencing manis, konsium extrak buah kotay mamak adalah sangat-sangat disarankan dan tempoh untuk melihat hasilnya…………..lebih kurang 10 hari macam tu. Penduduk di Costa Rica, mereka panggil buah ini buah karao. Yang kekurangan iron di dalam darah terutamanya untuk pengidap Anemia, boleh try buah kotay mamak ini. Walaupun ada kajian yang dibuat oleh saintis dari extrak bahan tersebut menunjukan tiada tanda -tanda kandungan iron di dalam buah kotay mamak tetapi ianya sangat serasi dengan penyakit Anemia. Oleh itu kena cuba buah ini, Insyaallah sangat berkesan dan banyak jurnal-jurnal perubatan yang admin selak di dalam internet dan yang terkait dengan buah Cassia grandis, penyakit Anemia merupakan salah satu darinya yang diberi perhatian khusus dan terkait rapat dengan buah kotay mamak sebagai bahan penyembuh yang disarankan.

Untuk tambah tenaga kelakian…

Admin try konsium buah Cassia grandis ini semata-mata untuk tambah tenaga kelakian, katanya ada fungsi tersebut. Ada beberapa kajian di sebelah Costa rica dan beberapa negara berdekatan denganya telah menunjukkan ada sesetengah dari geng atlit sukan dan geng yang suka pergi ke gym untuk angkat berat ada diantara mereka yang konsium extrak dari buah Cassia grandis supaya mereka kekal aktif dan bertenaga….Emmmmm…jadinya, admin pun cuba laaaaaaaa cara tu…..tak cuba tak tahu…..heeee…heeeeeee.

Tetapi bau buah ini perghhhhhh tak boleh belah……dan boleh dibuat jus eksotik + susu.

Stok dekat admin ada lebih kurang 100 unit buah Cassia grandis. Nak order buah ini, boleh contact admin. Buah ini payah dapat, stok setahun sekali, buah tahan lama sehingga keluar musim berikutnya dan harga memang sangat keras oleh kerana khasiatnya yang tinggi.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Bahagian dalam..

Buah kote mamak

Penampilan sebenarnya…

Buah kote mamak

 

Posted on

Cara Dapatkan Buyer Dari Search Engine

Assalamualaikum dan salam hormat,

Cara ini IM ( internet marketing ) gelar akan ia “iklan organik”. Tool yang sering digunapakai adalah blog yang mesra dengan search engine sahaja.

Tumpang iklan…

Jika pandai, ada kepakaran dan terer, boleh saja buat sendiri blog atau laman web yang mesra dengan search engine tetapi jika tidak berkemampuan terpaksa tumpang untuk letak iklan dekat mana-mana blog atau laman web yang ada kemudahan tersebut. Ada yang berbayar dan ada yang percuma. Biasanya iklan akan tersenarai dekat page pertama dan kedua di dalam senarai search engine yang terpilih ( seperti google, duckduckgo, presearch dan lain-lain ).

Contoh pelawat dari iklan organik….

iklan organik seo

Kelebihan dan kekurangan …

Kelebihan iklan organik adalah bersifat long term ( sekali iklan akan tahan bertahun-tahun ). Jika SEO cantik, dengan mudah iklan tersebut boleh dijumpai oleh buyer di dalam senarai search engine terpilih. Kelemahanya adalah, ianya hidup dan bergantung sepenuhnya kepada keywords yang sering digunakan oleh bakal pembeli. Alhamdulillah, khidmat search engine masih diperlukan dan episod iklan organik ini akan berakhir apabila search engine sudah korup atau tidak diperlukan suatu masa nanti. Hal ini sukar untuk diperlakukan sedemikian.

Untuk try iklan organik yang diberi secara PERCUMA dan YANG MANTAP PERSEMBAHANYA, sila telegram / whatsapp admin yang bertugas ditalian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Posted on

Iklan Viral Percuma Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Boleh cuba perkhidmatan serupa ini di url t.me/niaga24jam

Dapat profit sharing….

Url tersebut merupakan salah satu dari url group yang aktif untuk aktiviti-aktiviti iklan viral percuma + dapat ganjaran yang menggunapakai applikasi telegram. Join dan ikut segala aktiviti mudah yang disarankan oleh admin group tersebut. Setiap peserta yang terlibat akan diberi pakej iklan viral percuma yang diviralkan ke beberapa lokasi panas untuk grab buyer + agihan perkongsian keuntungan yang diumumkan apabila sudah sampai waktunya.

Tawaran terhad…

Emmmm, tawaran iklan viral percuma + profit sharing ini diberi secara percuma kepada 500 peserta terawal sahaja dan harap maklum.

Jumpa anda disana!. dan ini salah satu dari projek open source.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.