Posted on

Mesin Buat Duit 24 Jam

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tidak lain dan tidak bukan, mesin buat duit tersebut adalah blog. Kena jadi blogger la jawabnya kalau nak guna mesin ini.

Berapa kosnya?. Tidak mahal, pihak admin caj RM 4800 12900 sahaja. Siap dipasang dengan kompenan-kompenan pentingnya sekali dan yang selayaknya untuk sebuah mesin buat duit. Jika berhajat untuk pasang sendiri, anggaran KASAR dalam RM 150 ke RM 450 macam tu sahaja ( basic ).Murah kan? pihak admin rasa elok pasang sendiri kerana lebih murah dan menjimatkan ( risiko tanggung sendiri )

Berapa anggaran pendapatan yang bakal diperolehi dari mesin seperti ini?

Pendapatan mengikut projek yang sedang diusahakan. Projek besar maka hasilnya pun besar jika projek kecil hasilnya pun kecil. Blog ini sesuai untuk berbagai-bagai jenis projek terutama yang melibatkan marketing / pemasaran dan bermacam-macam kegunaan lagi ( ikut kretiviti tuan blog ).

Memang menarik dan mesin ini beroperasi 24 jam kecuali server down. Jika kena dengan projek dan kena dengan permintaan semasa, memang masuk sakan laaa dan harap maklum.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau ingin membuat tempahan sila whatsapp / telegram / wechat / viber / call di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat berurusniaga.

 

Posted on

Untuk Peniaga Yang Tak cukup Modal

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kedai sudah ada tetapi modal pulak tidak cukup untuk memperkuatkan lagi perniagaan sedia ada. Nak buat macam mana?

Mudah sahaja, buka saja lot-lot saham atau lot-lot dalam kedai supaya ruangan-ruangan kosong tersebut dapat di isi oleh peniaga atau orang lain yang berminat untuk tumpang sekaki. Boleh buat ka cara macam ni?

Sudah tentu la boleh, cuba tengok pasaraya besar dan syarikat di Bursa Malaysia. Adakah modal dan produk 100% dari mereka sendiri? sudah tentu tidak kan?. Jadi bertindaklah dari sekarang dan jika lambat kena tinggai.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Posted on

Cara-Cara Untuk Mendapatkan Modal Tambahan Perniagaan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Buka sahaja beberapa lot saham secara underground dan anda tidak perlu lagi menagih simpati dari bank dan sebagainya.

Yang sebetulnya, cara ini sesuai untuk digunapakai oleh pemilik perniagaan yang sudah pun memiliki perniagaan dan sememangnya memerlukan dana tambahan untuk mengembangkan lagi status perniagaan sedia ada. Bagaimana pulak dengan usahawan yang baru hendak memulakan perniagaan?. Mudah sahaja, jadi dan bertindak sebagai pelabur underground.

Ini semua mukaddimahnya sahaja, bagi yang berminat dan jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.