Contact Us

Can we help?

Call our Customer Care hotline/whatsapp/viber/sms/wechat ID ( niaga24jam )  / telegram at:
+601132229401 – any time, any day. (That includes holidays.)

Email: niaga24jam@gmail.com

Thank You

7 thoughts on “Contact Us”

  1. Assalamualaikum. Saya dengan rendah diri ingin menjemput tuan menyertai contest yang saya jalankan sejak 15.4.15. Maaf kerana tak dapat sediakan hadiah yang sangat menarik kerana sekadar membantu ustaz-ustaz menyebarkan amalan selawat. Mungkin kerana itu orang tak minat nak sertai. Agak sedih, lepas sebulan baru ada 1 orang peserta.

    Contest tiada syarat panjang pendek tulisan. Juga tiada syarat isi kandungan. Boleh buang backlinks saya selepas contest kalau mahu. Itu diletakkan pun sekadar untuk war-war kan tentang contest.

    Maklumat contest ada di sini. Saya dahulukan dengan ucapan terima kasih.
    http://lamansesawang.com/contest/contest-seo-kitab-selawat-nabi-barakat-makkiyyah.html

  2. salam , saya salah seorng customer ann tukang jahit..
    so, nak comment sikit pasal jahitan nya..
    mmg tip top.. jahitan kemas,, sangat puas hati,, mmg susah dapat tukang jahit yg perfect mcm ni.. nnt nak repeat order lg…

  3. Alhamdulillah, kena bagi diskaun laa kalau macam ni…Tempahan sudah bertambah sekarang ni. Kena hantar awai supaya dapat buat yang terbaik..tq

  4. hihi..
    mmg nak hntr byk lepas ni..
    semalam baru pos 7 pasang baju. detail sy ada email kat niaga24jam.
    lepas ni, akan menyusul lagi beberapa pasang baju lg.

  5. saya nak jual pelbagai jenis gaharu..
    gaharu saya kt indonesia..

    pokok saya gaharu memang byk sgt…
    dan dah diexport ke saudi, turki, belanda, jordan..

    skrg nak buat kerjasama dengan malaysia…

    kalau tuan nak tanya boleh whatsapp kami : 019-4146594

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

The brand you can trust as like as you trust yourself