Posted on

Content Marketing Adalah Salah Satu Darinya

Assalamualaikum,

Biasanya kalau sudah menjadi seorang blogger, salah satu darinya yang perlu ada adalah content marketing yang berkualiti.

Content marketing  yang di dalamnya TERSEMBUNYI beberapa perkara yang berunsurkan pemasaran dan maklumat tambah nilai. Secara tidak sedar urusniaga akan tetap wujud dari kaedah ini TETAPI cara ini mengambil masa yang agak lama jika anda masih lagi  berada di peringkat baru bertatih. Bagi yang sudah mempunyai skill penyampaian yang baik, inilah lombong emas buat anda.

Kuncinya adalah membantu untuk menyelesaikan masalah orang lain melalui content marketing dan di tambah dengan skill SEO yang mantap. Emmm, blogger kena cuba kaedah ini.

Purata pengguna internet di Malaysia lepak dekat media social 3 jam 17 minit.Purata melayari internet pulak 5 jam 36 minit. Peluang yang ada memang terbuka luas dekat sini.

Admin adalah pengamal content marketing + seo. Cumanya tengah perkemas kualiti penyampaian supaya lebih mantap dan bermanfaat.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Iklan Sekali Tetapi Untung Banyak KaliIklan Sekali Tetapi Untung Banyak Kali Patut cuba teknik iklan yang macam ini, iklan sekali tetapi aktif sampai bertahun-tahun.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *