Content Tetap King Kepada Pemilik Blog

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk menarik lebih ramai pembaca berkunjung ke blog, salah satu puncanya adalah memantapkan isi kandungan ( content ) di dalam blog.

Yang sebenarnya untuk meraih pendapatan yang lumayan melalui aktiviti blogging adalah cukup senang dan mudah. Blogger hanya perlu sediakan content ( isi kandungan ) yang menarik di dalam blog sampai ke tahap king dan yang ada kena mengena dengan permintaan semasa ( penting sangat-sangat kalau hendak jadikan blog sebagai mesin duit ).

Content tahap king haruslah disokong kuat oleh skill SEO. Emm…… baru lah masej tersebut dapat sampai ke pengetahuan pembaca dengan mudah. Terutamanya pembaca yang datang dari  enjin pencari. Ingat tuu!……….content tetap king kepada blog dan blogger.

Yang berminat dan yang berani, harga untuk belajar skill ini RM 3800 sahaja.

Ada berani? mahal kan? ya, memang mahal sangat-sangat ( ilmu hanya jauhari mengenal manikam ), Jika berani dan berminat boleh hubungi pihak admin yang bertugas untuk info menarik berikutnya.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Jadikan Blog Sebagai Mesin Buat DuitJadikan Blog Sebagai Mesin Buat Duit Nak jimat dan nak untung banyak, boleh guna blog sebagai alat untuk buat duit dan juga alat pemasaran. Yang menariknya, blog boleh […]
  • Mesin Buat Duit 24 JamMesin Buat Duit 24 Jam Sesiapa sahaja boleh memilikinya. Beroperasi sebagai mesin buat duit secara 24 jam dan sesuai untuk semua peringkat pengguna.
  • Untuk Blogger Sahaja Naaa!Untuk Blogger Sahaja Naaa! Layan blog content marketing sampai boleh terbitkan sebuah buku. Bagaimana caranya?, sila baca dekat blog ini sekarang!.Tak baca memang rugi laaa.
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *