Posted on

Dropship Kasut Dan Beg

Beg tangan wanita

Assalamualaikum dan salam hormat,

Komisen untuk kasut dan beg bermula dari 15% hingga 70%. Buat masa ini standard komisen yang aktif adalah 20% per sale.

Rasa-rasa macam nak bantu diri sendiri untuk tambah pendapatan tetapi emmmm……………rasanya macam segan laa pulak….emmmmm nak buat ka tak nak ni?…..tak tau nak buat laaaaa………kalau macam tu relex aaaaaarrr dulu sampai duit boooooo liaw dan peluang yang ada tu bagi saja dekat orang lain dan tak payah susah-susahkan diri. Emmmmm bila dah ready kaw-kaw punya dan dah ada ilmu 7 petala langit dan bumi, baru laaaaa tumpang sekaki ( kalau sempat laaa, insyaallah sempat ).

Dekat mana nak tengok produk?

SILA KLIK DEKAT SINI!

Jika ada sebarang pertanyaaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Note: sebiji beg dekat bawah tu margin untung bersih paling sikit RM 150 ke RM 200 sebiji. Jika ambil borong 4 biji, harganya baru RM 680. Jatuh harga sebiji 170 sahaja. Harga jualan paling koman sebiji RM 380 ke RM 480 +++ ( nak lebih lagi pun boleh ). Ikut kepakaran berniaga  ( kalau otak cincai dan tak qreti berniaga, untung gitu-gitu saja laaa ).

Beg tangan wanita

More from my site

  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Kerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan DropshippingKerja Dari Rumah Sebagai Affiliate Dan Dropshipping Apa lagi buat kerja dari rumah laa, paling syok dan jadi boss sendiri. Nak start kerja pukoi berapa pun tak ada hal. Lu segan lu punya poket kosong. Lu cerdik guna mesin auto sambil tidor […]
  • Program Dropshipping Dan Affiliate Komisen TinggiProgram Dropshipping Dan Affiliate Komisen Tinggi Bantu diri anda untuk tambah pendapatan melalui progaram dropshipping dan affiliate. Pendaftaran percuma untuk bulan pertama sahaja. Berikutnya yuran RM 10 akan dikenakan untuk setiap penyertaan.
  • Kisah Join Program Dropship Dulu-DuluKisah Join Program Dropship Dulu-Dulu Harga barang semuanya admin set untuk dapat margin untung yang besar per items ( cara ni baru la semangat sikit para peserta dropship dan affiliate untuk buat bisnes ).
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *