Posted on

Duffel Bag Jenama The North Face

Assalamualaikum dan salam hormat,

Stok baru sampai, beg duffel jenama The North Face dan berkapasiti 90L.

Harga tawaran runcit sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas. Untuk aktiviti borong, harga mengikut kuantiti yang ditempah ( 10/ sebiji RM 148.80 ). Apa kelebihan bag ini?

  1. Kalis air dan tahan lasak.
  2. Boleh galas dan sesuai untuk dijadikan beg balik kampung dan melancong.
  3. Beg tidak semak dan rekaanya ringkas dan kemas.

Sebarang tempahan dan pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / wechat / call / sms ke talian +6 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: lambat kena tinggai

Harga borong 10/ sebiji RM148.80 sahaja
Bag duffel The North face 90L.

 

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Lemak Dibahagian Perut Dan Cara MenghilangkanyaLemak Dibahagian Perut Dan Cara Menghilangkanya Operasi membakar lemak dibahagian perut.
  • Duffel Bag MalaysiaDuffel Bag Malaysia Beg nya jenama Northface dan stok di bawa masuk dari Vietnam dan kualiti buat masa ini alhamdulillah terbaik. Untuk bulan 11/2016, stok yang masih ada 7 biji sahaja lagi dan harganya […]
  • Ubat Kurus Lipo 9Ubat Kurus Lipo 9 Tidak perlu berdiet yang bukan-bukan. Lulus FDA dan GMP. Ubat kurus jenama Lipo ini sangat berkesan setakat ini dan mampu menjaga berat badan dari naik secara berlebihan.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *