Posted on

Duit Tak Cukup

Assalamualaikum,

Pendapatan tiap-tiap bulan ada kalanya mencecah RM 5 ribu tetapi tak juga cukup-cukup.

Apa sudah jadi?. Pihak admin selalu terkena dengan masalah ini. Bukan disebabkan pendapatan kecil tetapi disebabkan perkara lain yang pihak admin sendiri tidak tahu. Setelah dibuat kajian beberapa lama, hikmahnya yang pihak admin dapat adalah  KEKURANGAN ILMU MENGURUS DUIT.

Dengan menguasai ILMU MENGURUS DUIT, berkemungkinan besar:

  1. Kita mampu bebas dari masalah hutang.
  2. Mampu simpan duit untuk persekolahan anak-anak ( tak perlu pinjam PTPTN, MARA ) dan sebagainya.
  3. Mampu tukar kereta baru setiap 2 tahun sekali.
  4. Boleh tukar gajet-gajet baru tiap-tiap tahun.
  5. Dan banyak lagi.

Hanya perlu 2 minit untuk baca, faham, dan terus mengaplikasinya. Formulanya sangat ringkas dan mudah untuk dilaksanakan dan bagi yang berminat sila tunggu waktu pelancaranya nanti.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Formula Urus Duit Paling SenangFormula Urus Duit Paling Senang Dapatkan formula ringkas untuk urus duit supaya anda cepat menjadi kaya-raya
  • Bitcoin VS Emas FizikalBitcoin VS Emas Fizikal Emmmmmm...........admin menggunapakai kedua-dua platfom tersebut buat masa ini dan setiap satu darinya mempunyai peranan masing-masing dan kedua-dua platfom tersebut juga ada kekuranganya […]
  • Teknik Bebas KewanganTeknik Bebas Kewangan Cara mudah untuk bebas dari masalah kewangan. Sesuai untuk yang ingin bersara di usia muda.
  • Beli Kereta CashBeli Kereta Cash Beli kereta cash dan untuk lain-lain keperluan pun boleh guna cara ini. Disarankan supaya cuba cara ini.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *