Duit Untuk Blogger Sahaja

Assalamualaikum dan salam hormat,

Mana-mana blogger dan pemilik laman web yang berminat untuk menambah pendapatan secara kecil-kecilan, sila baca tawaran mudah ini.

Pihak admin tidak lagi berminat untuk menghabiskan segala bajet pengiklanan melalui online kepada syarikat luar terutama Google ads dan FB ads. Kalau boleh nak kongsi bajet iklan yang ada ini dengan blogger tempatan sahaja. Mana-mana blogger yang terasa layak sila berhubung dengan pihak admin.

Syarat penyertaan

  1. Memiliki laman web atau blog.
  2. Terhad kepada 500 penyertaan sahaja.

Maklumat lanjut berkenaan tawaran ini atau ada sebarang pertanyaan yang berkaitan sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

p/s: Lambat kena tinggai!.

More from my site

  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Nak Buat BrandingNak Buat Branding Ini cara dia nak lari dari Google bot organik. Buat branding dari awal dan bersabar sementara nak jadi.
  • Belajar SEO Memang Tak Akan HabisBelajar SEO Memang Tak Akan Habis Mari bermain-main dengan SEO ( search engine optimization ). Bukan senang untuk menjinakan robot ni dan kerana oleh kerana itu jangan beras hairan pulak jika harga teknik menjinakan robot […]
  • Blogger Malaysia Dan SEOBlogger Malaysia Dan SEO Mantapkan skill SEO sedia ada. Jadikan blog sebagai mesin buat duit secara 24/7, hatta waktu anda sedang tidur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *