Posted on

Facebook Lokasi Paling Sesuai Untuk Tambah Income

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Belum lagi jumpa lokasi yang sesuai untuk tambah pendapatan?

Salah satu darinya yang perlu diberi perhatian adalah Facebook. Di Malaysia sahaja dianggarkan lebih 15 juta pengguna yang berdaftar dengan Facebook dan yang betul-betul aktif saya tak pasti berapa peratus.

Tetapi sebelum tuan-tuan dan puan-puan boleh menikmati hasil dari Facebook, mengusai ilmu pemasaran adalah satu kemestian..sekurang-kurangnya FB ads.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Ann’s Tukang Jahit Baju WanitaAnn’s Tukang Jahit Baju Wanita Untuk pelanggan sebelah Utara sahaja, terutama sekali kawasan Kubang Pasu.
  • Pembekal Sabun Dari UtaraPembekal Sabun Dari Utara Assalamualaikum semua, Bertemu sekali lagi, berminat untuk berniaga sabun? Jika berminat tuan-tuan dan puan-puan boleh berenti sat dekat page ini..Sebabnya saya juga ada menyediakan […]
  • Perniagaan DropshippingPerniagaan Dropshipping Mari belajar asas perniagaan dropshipping. Ianya mudah, tidak perlu modal yang besar dan risiko kerugian adalah rendah.
  • Jersi Bola Second Ori Dan Super AAAJersi Bola Second Ori Dan Super AAA Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Minggu ni jalan-jalan cari produk. Jom tengok apa yang saya jumpa dan rasa macam berkenan saja untuk dipasarkan. Jersi bola second ori dengan […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *