Posted on

FB Live Tool Marketing Patut Cuba

Assalamualaikum dan salam hormat,

Siapa yang buat dan ada bisnes, boleh try guna FB Live untuk buat marketing. Peeerrggghhhhh…memang mantap.

Manfaatkan kemudahan yang ada….

Admin tengok ramai yang jual produk seperti alat makeup, beg, barang bundle, jam tangan, batu jed dan buat sesi soal jawab untuk masalah bisnes dannnn banyak lagi. Mereka mendapat viewer yang agak ramai ketika onlive. Kena cuba dan FB Live ini had penggunaan yang dibenarkan oleh FB adalah 4 jam dan sila pastikan internet berada pada kelajuan yang secantiknya. Fb Live ini, admin tengok pada hari minggu terutamanya tersangatlah meriah dan bermacam-macam aktiviti onlive ada dekat sini..heee…heeeee dan yang tak ada arah untuk live pun adaaa juga……..heee..heeeee.

Makeup bagi cantik dulu sebelum onlive…..

Admin belum lagi berkesempatan untuk on secara live kerana button FB Live tak wujud dekat platfom yang admin guna….heee..heeeeee…..guna kemudahan ini untuk buat bisnes dan admin lihat potensinya sangat luas dekat sini……jangan lupa sebelum onlive, makeup bagi cun sikit dan jika onlive dalam bilik……..background di dalam bilik elok lah dikemas rapi supaya kelihatan lebih sopan…gilaaaa aaahhh FB Live ni seluruh Dunia boleh tengok…heeeee..heeeeeeeeeee.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Kisah menarik berikutnya.........

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *