Posted on

Formula Urus Duit Paling Senang

Assalamualaikum,

Formula ringkas, senang dan mudah untuk diaplikasikan dan sesuai untuk semua lapisan masyarakat tak kira usia dan kedudukan.

ALLAH telah memberikan rezeki dalam bentuk wang ringgit kepada kita yang sebenarnya telah cukup mengikut keperluan dan kedudukan masing-masing ( kerana ALLAH mahabijaksana ). Yang perlu dicari hanyalah ilmu mengurus RM yang telah diberikan.

Formula ini boleh digunakan untuk:

 1. Merancang perbelanjaan persekolahan anak-anak.
 2. Memenuhkan qouta 200K dalam akaun ASB.
 3. Membayar hutang PTPTN, MARA dan sebagainya.
 4. Urus utiliti bil supaya ada yang tidak tertunggak.
 5. Membeli gajet-gajet baru setiap tahun.
 6. Untuk melancong dan umrah.
 7. Menyimpan untuk deposit rumah.
 8. Dan bermacam-macam keperluan lagi.

Semua itu ada didalam formula urus duit yang bakal pihak admin dedahkan nanti. Formula ini cukup ringkas dan mudah untuk diaplikasikan ( anda hanya perlu 2 minit untuk baca, faham dan mengaplikasikan formula ini ).  Memang cukup ringkas.

Nantikan kemunculanya nanti !!! ( ayat promosi yang lepas ).

Info terbaru, formula ini telah siap untuk diagih-agihkan kepada yang berminat untuk belajar cara simpan duit sahaja. Bagi yang berminat untuk belajar formula ini, sila luangkan masa untuk mendaftar di ruangan keahlian yang telah disediakan. Ruangan tersebut adalah ruangan keahlian berbayar, setiap pendaftaran untuk BELAJAR CARA SIMPAN DUIT akan dikenakan bayaran sebanyak RM 50 dan akan diberikan satu formula ringkas yang memerlukan masa tidak sampai  2 MINIT UNTUK BACA, FAHAM DAN TERUS MEMPRAKTIKANYA.

Urusan pendaftaran: Sila klik disini

Sebarang pertanyaan yang berkaitan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

 • Cara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia MudaCara Dan Persiapan Awal Untuk Bersara Diusia Muda Bersara diusia muda, cuba baca cerita pendek dari pengalaman admin sendiri dan mungkin ada sesuatu yang berguna boleh dijadikan garis panduan awal sebelum bersara.
 • Simpanan Untuk Persekolahan Anak-AnakSimpanan Untuk Persekolahan Anak-Anak Simpanan pendidikan anak-anak. Untuk yang bergaji kecil dan sikit bagaimanakah cara yang sangat berkesan untuk menyimpan?. Boleh cuba cara yang ada dekat sini.
 • Bila Berniaga Kena Pandai Berjimat CermatBila Berniaga Kena Pandai Berjimat Cermat Bila masuk bidang perniagaan, kena pandai berjimat cermat dan tahu untuk mengurus sumber kewangan yang sedia ada. Penting sungguh bab ni sebenarnya. Emmm ada lagi sambunganya dan boleh […]
 • Duit Tak CukupDuit Tak Cukup Kita perlu Ilmu mengurus duit, baru duit tidak bocor sana-sini. Formula ini hanya perlu 2 minit untu baca, faham dan terus mengaplikasikanya.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *