Gaji Tak Cukup

Assalamualaikum,

Macam mana nak bagi cukup?. Kalau ikut nafsu memang tak boleh cukup. Buat-buat bagi cukup…..tak boleh ke?.

Dalam keadaan sekarang, memang perit sikit kerana kos sara hidup tinggi. Dulu admin kerja makan gaji memang selalu gaji tak cukup ( kalau motor rosak time tu, makan magie laa jawabnya ). Sebulan RM 900 sahaja. Tak kan nak tunggu dekat situ sampai naik gaji. Berapa RM sangat Syarikat dapat bagi kalau naik gaji?. Nak pulak pekerja level bawah. Tunggu lagi…….tawakal dan cabut lari siap-siap sebelum lebih parah.

Hasilnya, alhamdulillah sekarang dah jadi blogger dan kerjanya combat SEO sampai dapat listing di page pertama dan kedua di dalam senarai search engine. Waktu kerja tidak menentu dan ikut mood. Macam tu juga dengan income nya, tidak menentu kadang-kadang banyak dan kadang-kadang sikit. Yang penting hati gumbira ( pendapatan yang ada kena pandai-pandai adjust ).

Lain-lain bisnes yang admin buat adalah menjadi pembekal kepada beberapa produk terpilih. Dengan kepakaran yang sedia ada, semua produk ini pihak admin pasarkan sendiri melalui internet. Contoh produk anda boleh rujuk di sini.

Yang terkini, FORMULA CARA SIMPAN DUIT tahap super. Bagi yang berminat untuk belajar ilmu ini, sila baca dekat sini FORMULA CARA SIMPAN DUIT. Ini ilmu bukan sembarangan ilmu dan ilmu ini untuk generasi yang ingin bebas dari masalah kewangan.

Beminat untuk tambah gaji yang tak pernah cukup? sila whatsapp / telegram / wechat / line / viber pihak admin di talian 011 3222 9401. Bagi pemborong yang terkait dengan perniagaan admin, bantuan pemasaran diberi secara percuma. Harap maklum.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya,

More from my site

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *