Google Blackhead Dan Whitehead Remover

Assalamualaikum dan salam hormat,

Biar robot google pening sikit, tajuk mix dengan nama dia. Tak gaduh picit, penyet setiap hariĀ  dan guna pelekat segala bagai nak buang dua makhluk tu.

Punca dia penyakit resdung, ada ibu resdung dalam badan saja dua makhluk tu pun akan wujud dan itu petanda awal kuman resdung sedang beroperasi. Macam mana admin boleh tau?…..emmm senang saja..punca dia admin telan pil untuk lawan kuman resdung…dari dalam badan. Selang lebih kurang 2 minggu macam tu, baru terperasan jerawat dan bintik hitam dan bintik putih dekat atas batang hidung macam dah kurang…..sedikit demi sedikit….kalau picit kuat-kuat dia keluar juga ( makhluk ni tak boleh habis punya sebab terpengaruh dengan corak kehidupan kita yang terdedah dengan segala bagai kuman, habuk dan makanan yang berbagai citarasa ).

Admin telan ubat resdung kampung. Dekat kedai-kedai tak payah cari ubat yang admin makan ni, memang tak ada. Produk ini limited edition untuk kawasan sekitar dan berdekatan dengan tempat admin sahaja. Emm……..jangan buat pening, jika ambil ubat resdung lain pun okay rasanya ( yang menjadi la ).

Nak try ubat yang sama, sila whatsapp/telegram/wechat/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Proses memburu kuman resdung dari dalam.
Proses memburu kuman resdung dari dalam.

Ini adalah contoh blackhead

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *