Posted on

Group Bisnes Untuk Orang Kodiang, Jitra Dan Changlun

Assalamualaikum dan salam hormat,

Di jemput dengan segala hormatnya orang Kodiang, Changlun, Padang Sera, Jitra dan Alor Setar dan kawasan sekitar denganya ramai-ramai join group telegram yang dibuat khusus untuk bincang bab bisnes dan juga pengiklanan. Group ini admin buat lebih kurang 8 bulan yang lalu dan penggunanya pun dah ramai. Apa yang menariknya tentang group ini adalah…….

Apa yang bestnya?…..

Free, guna smartphone, laju, boleh iklan apa saja produk kecuali yang terlarang, dapat terima dan berkongsi ilmu bisnes secara free, online 24 jam dan banyak lagi. Yang sangat menariknya space dalam phone tak kacau langsung dan iklan akan kekal dalam group selagi ianya tidak dipadam oleh tuan punya iklan. Nak guna paltfom ini, yang pertamanya kena install aplikasi telegram dan internet kena aktif….

Mai join bagi qramai….

Harap orang Kedah dan Perlis dapat bagi sokongan penuh kepada group ini dan buat masa ini sokongan dari orang negeri Kedah dan Perlis tak berapa nak kencang sangat, mungkin depa tak tau lagi rasanya…….admin ( tak dapat komisen ) buat benda ini untuk bantu mempermudahkan lagi urusan perniagaan terutamanya bab pemasaran dan bincang sikit-sikit bab bisnes ( buat masa ini iklan terlebih dari perbincangan ) dan bagi yang berminat sila klik link dekat bawah untuk join group yang admin katakan tu.

Link: https://t.me/niaga24jam

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Penampakkanya lebih kurang macam ini…

Kisah menarik berikutnya.........

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *