kacang pistachio 10 kg

Group Iklan Dan Sedut Ilmu Bisnes

Assalamualaikum dan salam hormat,

Untuk kaki bisnes, dekat sini ada 1 port baik punya untuk iklan dan juga untuk sedut ilmu yang berkaitan dengan bisnes secara percuma.

Platfom yang digunapakai adalah smartphone dan aplikasi sokongan berikutnya adalah telegram ( boleh install secara percuma ).  Kenapa guna aplikasi telegram?, ntah…..rasanya ikut trend kot……tak lah. Atas sebab jimat space dan faktor keselamatan yang dijanjikan.

Setengah group, ajak join tapi tak boleh iklan dan setengah group pulak,  iklan semata-mata. Yang lagi tragisnya adalah ajak join tetapi sekadar boleh tengok dan baca sahaja( memang tak patut ) dan admin jarang join group yang serupa ini.

Rasa-rasa macam berminat untuk terlibat sama, boleh join group yang ada dekat bawah. Buat masa ini, yang ramainya geng iklan dan rekod  urusniaga yang telah tercipta tidak dapat dikenal pasti dan jangan tanya admin naaaa ( ikut hasil kaji selidik tidak rasmi, tiada sebarang aktiviti tanya-menanya dikalangan para peserta di dalam group terhadap mana-mana produk atau services yang diiklankan………admin join banyak group, rata-rata berperangai hampir sama saja…heee..heeeee ). Mungkin mereka private chat tak pasti laa pulak kan…….yang tak pasti, biarkan dia bermain-main dengan dunia nya yang tersendiri. Yang penting iklan dan kasi viral segala produk yang kita cuba pasarkan adalah matlamat utama join sesuatu group. Organik marketing memang macam ni laaaa perangainya….

Join link: https://telegram.me/niaga24jam

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Cara Aplikasi Teknik Soft SellingCara Aplikasi Teknik Soft Selling Boleh guna apppaaaaaaaa saja cara dan teknik soft selling yang ada dan ikut kepakaran masing-masing, janji........ masej tersebut boleh sampai secara tepat pada lokasinya.
  • Cara Untuk Tambah Pendapatan Ikut Saluran BitcoinCara Untuk Tambah Pendapatan Ikut Saluran Bitcoin Jika rajin mencari, makanya lama kelamaan akan berjumpa juga dengan apa yang dicari. Inilah yang admin telah jumpa di dalam misi mencari lubang-lubang atau jalan-jalan yang sesuai bagi […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
Opt In Image
PowerUp Your Brain Suppliment

To skyrockets your brain, enhance your focus, mental speed and memory. NooCube one of the supplement you should try and product recognized as safe and original.

If no email address,
just type support@niaga24jam.com and click continue shopping!. Tq.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *