Posted on

Group Iklan Telegram Malaysia

Khemah pasang siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom adalah aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada ini, admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsangkan lagi  tetapi atas dasar marketing tak kira masa dan tempat ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee. Insyaallah anda pun akan mengalami nasib yang sama macam admin juga nanti……tetapi bepegang lah pada perinsip asal tadi walaupun perang dunia ke 3 meletus marketing akan tetap diteruskan.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak perut di bawah kelolaan admin. Join group ini akan dapat access ke 30++ group iklan telegram tambahan yang pihak admin baru update.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Group Bisnes Untuk Orang Kodiang Dan Padang SeraGroup Bisnes Untuk Orang Kodiang Dan Padang Sera Wahai orang-orang kampung dari Kodiang, Padang Sera dan Jitra sekalian. Pihak kami ingin menjemput anda semua tak kira kecik atau besar, tua atau muda untuk join group bisnes yang kami […]
  • Cara Iklan Yang Tidak BerkesanCara Iklan Yang Tidak Berkesan 3 bulan admin test untuk iklan cara macam apa ntah teknik pun tak tau ni ( platfom online )......heeeee....heeeeeee. Sangat sedih kerana tiada sebarang petunjuk positif untuk dapat sale […]
Belajar Trading & Invest Sampai Pandai

Cryptocurrency exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST, SEDUT INCOME dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk terlibat sama?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *