Posted on

Group Iklan Telegram Malaysia

Khemah pasang siap

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja kongsi untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom adalah aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada ini, admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsangkan lagi  tetapi atas dasar marketing tak kira masa dan tempat ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee. Insyaallah anda pun akan mengalami nasib yang sama macam admin juga nanti……tetapi bepegang lah pada perinsip asal dunia marketing tadi walaupun perang dunia ke 3 meletus marketing akan tetap diteruskan.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak perut di bawah kelolaan admin. Join group ini akan dapat access ke 30++ lagi group iklan telegram tambahan yang pihak admin baru update. Sila rujuk ruangan pin masej.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Kisah menarik berikutnya.........

Belajar Trading & Invest Bitcoin

Cryptocurrency exchange merupakan port baru untuk tambah sumber pendapatan melalui online dan masej ini pulak adalah pakej untuk BELAJAR TRADING, INVEST dan SEDUT CRYPTOCURRENCY dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI PANDAI. Pekej berkonsepkan BELAJAR SAMPAI PANDAI SECARA LIVE MELALUI ONLINE. Market aktif 24 jam dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk mencuba?, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

One thought on “Group Iklan Telegram Malaysia

  1. Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….untung yang tu dan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *