Khemah pasang siap

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom adalah aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsangkan lagi  tetapi atas dasar marketing tak kira masa dan tempat ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee. Insyaallah anda pun akan mengalami nasib yang sama macam admin juga nanti……tetapi bepegang lah pada perinsip asal tadi walaupun perang dunia ke 3 meletus.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak di bawah kelolaan admin.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
  • Cara Iklan Yang Tidak BerkesanCara Iklan Yang Tidak Berkesan 3 bulan admin test untuk iklan cara macam apa ntah teknik pun tak tau ni ( platfom online )......heeeee....heeeeeee. Sangat sedih kerana tiada sebarang petunjuk positif untuk dapat sale […]
  • Pelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk MarketPelaburan Atas Nama Bitcoin Mula Masuk Market Bitcoin dijangka akan mencecah $3000 ke $5000 dalam tempoh waktu terdekat ( Bajet 2 tahun +++++++++++ 5 tahun ). Bukan esok hari di dalam kelendar skim cepat kaya.
Belajar, Sedut Income Dan Kumpul Bitcoin

Bitcoin exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini pakej BELAJAR TRADING, SEDUT INCOME dan MINING dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan SEDUT ILMU SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam setiap hari dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk tahu dengan lebih lanjut, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *