Khemah pasang siap

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja nak share untuk kegunaan kaki iklan. Emmm lokasi platfom adalah aplikasi smartphone iaitu telegram. Semua senarai yang ada admin dah join ( belum ada sebarang sale yang memberangsangkan lagi  tetapi atas dasar marketing tak kira masa dan tempat ). Iklan tetap akan diteruskan dengan bangganya……heee…heeeee. Insyaallah anda pun akan mengalami nasib yang sama macam admin juga nanti……tetapi bepegang lah pada perinsip asal tadi walaupun perang dunia ke 3 meletus.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://telegram.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak di bawah kelolaan admin.
  2. https://telegram.me/iklanmalaysia
  3. https://telegram.me/joinchat/C7bD5kD2F80immTq6IV_hg
  4. https://telegram.me/iklansukahati
  5. UsahawanProdukOnlineSuperGroup – link cari tak jumpa
  6. https://telegram.me/penselkayubuyANDsell
  7. https://telegram.me/iklanrakyat

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain admin cari tak jumpa dan kepada pemilik group yang nak join sekali sila whatsapp/telegram di talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Belajar, Sedut Income Dan Kumpul Bitcoin

Bitcoin exchange adalah port baru lagi menarik untuk tambah pendapatan melalui online. Ini pakej BELAJAR TRADING, SEDUT INCOME dan MINING dari ZERO dan BUAT SENDIRI SAMPAI JADI. Pekej berkonsepkan SEDUT ILMU SAMPAI PANDAI. Market aktif 24 jam setiap hari dengan kadar penyertaan aktif 25k ke 14k pengguna setiap hari, boleh trade dan kaut untung sampai muntah hijau.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Berminat untuk tahu dengan lebih lanjut, sila whatsapp/telegram pihak admin di talian 011 3222 9401 atau sila masukkan alamat email yang aktif dan klik butang di bawah untuk urusan pendaftaran.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *