Posted on 1 Comment

Group Iklan Telegram Malaysia

Assalamualaikum dan salam hormat,

Saja kongsi untuk kegunaan kaki iklan viral dan yang suka akan pilihan teknik pemasaran secara percuma. Emmm…….lokasinya,  aplikasi smartphone iaitu Telegram group. Semua senarai yang ada, admin dah join dan left pun sudah banyak ( susah untuk dapat sale tetapi untuk hantar masej berbentuk perniagaan ianya sangat berkesan ). Memandangkan pengiklanan itu sangat penting, makanya admin senaraikan juga beberapa daripada nya group-group pengiklanan yang bermanfaat untuk kita semua.

Telah sedia maklum, ” kerja pemasaran itu payah pada peringkat permulaanya tetapi setiap kepayahan itu ada habuan dihujungnya”. Oleh itu terus buat sehingga berjaya.

Senarai group iklan telegram yang boleh disertai.

  1. https://t.me/niaga24jam  – yang ini  group iklan dan sedut ilmu bisnes sampai senak perut di bawah kelolaan pihak admin ( kapasiti 1700++ members ). Sertai group ini, anda akan dapat access marketplace yang mantap untuk tujuan pengiklanan tempoh jangkamasa panjang dan link marketplace nya ada di dalam group tadi. Lagi 2 group ada dekat bawah dan yang lainnya admin dah remove, sebab owner group tidak berminat untuk berkerjasama dengan pihak admin dan yang berikutnya disebabkan admin group tidak aktif. Heee…heeeeee….
  2. https://t.me/groupMyIklan
  3. https://telegram.me/iklanrakyat

Peminat bisnes dropshiping, rujuk sini…

  1. Produk kecantikkan Dr Laurenne ( untuk join info produk, pengedar dan bisnes dropship sahaja ) – t.me/drlaurannebysuriati

Untuk peminat marketplace ( terbaru )….

  1. Marketplace dibuka untuk tarik perhatian pelawat unik dari search engine, pemasaran berkonsepkan vendor, viral dan untuk iklan yang berkonsepkan jangka masa panjang. Fee 0.5% akan dikenakan terhadap produk yang terjual sahaja dan penyertaan adalah percuma. Konsep open source dan disokong oleh sistem pembayaran berkonsepkan escrow ( selamat dari scammer ). Sesi percubaan adalah terhad dan dibuka untuk 100 orang perserta yang terawal sahaja. Daftar di sini kepada yang berminat – https://direkteri.com.

Emmm itu saja yang ada pun. Yang lain tu admin kena tunggu pemilik group yang buka tawaran. Kepada pemilik group yang nak join masuk dalam senarai, sila telegram ke admin bertugas dialamat @asaikedah.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

Follow my latest project:

1.....2.....3.....next.....

1 thought on “Group Iklan Telegram Malaysia

  1. Setahun lebih admin jaga group tu…….nak yang lebih cantik sila layan iklan SEO yang kerjanya grab buyer dari search engine….bukan iklan berbayar pay per click tu tetapi iklan organik…….iklan bersifat long term…..try jangan tak try..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *