Posted on

Group Telegram Untuk Sedut Ilmu Bisnes Dan Pengiklanan

Assalamualaikum dan salam hormat,

Emmm, group telegram ini admin buat sejak 8 bulan yang lalu dan sehingga tarikh posting ini dimuat naik dah ada 560 orang peserta ( ada yang left dan ada yang masuk ). Okay laaa tuuu kaaaannnn…tapi sayang, kapasiti group boleh support 30 ribu orang dan masih banyak kekosongan lagi yang boleh diisi…………….jadinya admin nak ajak lebih ramai lagi terutama orang sebelah Kedah dan Perlis untuk join group tersebut. Sokongan padu itu penting…..sebelum join kena install aplikasi telegram dulu.

Intipati kewujudan group…

Fungsi group adalah untuk tujuan pembelajaran sepanjang hayat + pengiklanan. Sesiapa kaki iklan dia boleh saja iklan seberapa banyak yang dia suka ( spammer akan dipantau aktivitinya ) dan untuk kaki sedut ilmu pulak dia boleh sedut dan kongsi seberapa banyak ilmu yang dia perlukan dan yang dia suka. Semua info yang disediakan di dalam group tersebut bersifat open source dan R&D. Untuk members baru, jangan pulak rasa jemu dengan iklan-iklan tu semua dan itu lumrah kehidupan. Jika berkenan boleh saja deal dengan seller tersebut dan jika tidak berkenan, buat tak tahu sahaja dan dalam bab pengiklanan memang begitu  sifatnya. Tetapi fokus utama group adalah untuk tujuan pembelajaran sepanjang hayat terutamanya bab marketing, skill, peluang-peluang perniagaan baru, investment, tool pemasaran, networking, financial dan banyak lagi.

Yang tidak dibenarkan…

Emmm..topik berkaitan politik dan yang boleh mencetuskan haru hara memang tidak dibenarkan untuk dimuat naik di dalam group tersebut dan yang berkaitan dengan money game, HYIP dan berbagai-bagai lagi, semua itu sentiasa dipantau secara ketat. Mana yang tidak sesuai akan dipadam dan yang terlampau akan di BAN terus dan harap maklum tentang hal tersebut.

Untuk join, ini link nya: https://t.me/niaga24jam

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

 

More from my site

  • Iklan Dekat InstagramIklan Dekat Instagram Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik […]
  • Sistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan InvestSistem Bitcoin Berkonsepkan Pinjam Dan Invest Bitcoin pada mulanya dipandang nagetif, nahhhhhh sekarang apa sudah jadi?....dan admin tidak mengayat manusia bebal tetapi kongsi maklumat berkonsepkan opensource sahaja. Manusia bebal ni […]
  • Minggu Ini Layan Kisah Bitcoin ExchangeMinggu Ini Layan Kisah Bitcoin Exchange Banyak sangat ni info tentang bitcoin dan itu tandanya bitcoin sudah meluas pengaruhnya...
  • Bitcoin Exchange MalaysiaBitcoin Exchange Malaysia Khusus untuk peminat dan bakal pengguna yang terpaksa layan bitcoin sebagai alat transaksi masa kini........mau tidak mau anda terpaksa terima gelombang bitcoin...heeeee....heeeeee....
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *