beg tangan murah

Guna SEO Untuk Tujuan Cari Duit

Assalamualaikum dan salam hormat,

Teknik, platfom dan skill semuanya dah ada dan telah siap digunapakai pun tetapi hasilnya tak nampak batang hidung lagi niiiii. Emmmhhhhh, apa sudah jadi dan tang mana kurangnya?.

SEO ni organik punya hasil carian dan ianya begantung kepada apa yang pengguna cari. Kunci sebenarnya dekat mana?. Jika teknik, platfom dan skill dah cantik ( basic paling penting kena lulus dengan cemerlang ) tetapi belum ada hasil biasanya cuba cek dekat bahagian ini.

  1. Apa yang pengguna cari ( untuk dapat hasil dalam bentuk RM, kita kena cari apa yang mereka cari – perkara asas ). Sediakan pilihan ini untuk mereka.

Produknya pulak ada sifat-sifat dan syarat-syaratnya yang tertentu ( jadinya kena rajin explore dan buat R&D dekat bahagian ini ). Duduk page pertama, tetapi produk tak ada permintaan dan tak ada yang hendak mencarinya, tak guna juga dan itu yang membuatkan sale lambat masuk ( saluran tak kena ).

Tak mau reka dan taip karangan panjang-panjang ( buang masa ). Bab ini,  peratusanya untuk dapat sale boleh dikatakan hampir tiada dan belum tentu lagi ada pembaca yang nak cari kisah ini walaupun duduk dekat page pertama di dalam senarai google search ( bukan pertama kali berlaku, dah berpuluh-puluh kali ). Yang lain tu, sila p cari sendiri.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sila BANTU diri sendiri, sebelum orang lain datang MEMBANTU. Jika tidak………….. sila p mati.

 

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Belajar SEO Memang Tak Akan HabisBelajar SEO Memang Tak Akan Habis Mari bermain-main dengan SEO ( search engine optimization ). Bukan senang untuk menjinakan robot ni dan kerana oleh kerana itu jangan […]
  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ […]
  • Pakar SEO MalaysiaPakar SEO Malaysia Jika berhasrat untuk mengurangkan kos marketing, bermain-mainlah dengan teknik SEO dan SEO bukan lah suatu permainan bisnes yang […]
  • Nak Buat BrandingNak Buat Branding Ini cara dia nak lari dari Google bot organik. Buat branding dari awal dan bersabar sementara nak jadi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *