Posted on

Guna SEO Untuk Tujuan Cari Duit

beg tangan murah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Teknik, platfom dan skill semuanya dah ada dan telah siap digunapakai pun tetapi hasilnya tak nampak batang hidung lagi niiiii. Emmmhhhhh, apa sudah jadi dan tang mana kurangnya?.

SEO ni organik punya hasil carian dan ianya begantung kepada apa yang pengguna cari. Kunci sebenarnya dekat mana?. Jika teknik, platfom dan skill dah cantik ( basic paling penting kena lulus dengan cemerlang ) tetapi belum ada hasil biasanya cuba cek dekat bahagian ini.

  1. Apa yang pengguna cari ( untuk dapat hasil dalam bentuk RM, kita kena cari apa yang mereka cari – perkara asas ). Sediakan pilihan ini untuk mereka.

Produknya pulak ada sifat-sifat dan syarat-syaratnya yang tertentu ( jadinya kena rajin explore dan buat R&D dekat bahagian ini ). Duduk page pertama, tetapi produk tak ada permintaan dan tak ada yang hendak mencarinya, tak guna juga dan itu yang membuatkan sale lambat masuk ( saluran tak kena ).

Tak mau reka dan taip karangan panjang-panjang ( buang masa ). Bab ini,  peratusanya untuk dapat sale boleh dikatakan hampir tiada dan belum tentu lagi ada pembaca yang nak cari kisah ini walaupun duduk dekat page pertama di dalam senarai google search ( bukan pertama kali berlaku, dah berpuluh-puluh kali ). Yang lain tu, sila p cari sendiri.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

p/s: Sila BANTU diri sendiri, sebelum orang lain datang MEMBANTU. Jika tidak………….. sila p mati.

 

More from my site

  • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
  • Akal Dan Otak Yang Mana Satu PowerAkal Dan Otak Yang Mana Satu Power Hari ni terfikir pulak bab akal dan otak. Ini semua gara-gara taksub terlampau dengan projek mind bio hacking untuk aktifkan minda ke tahap 100% ( target mau tinggi walaupun saintis […]
  • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
  • Bitcoin Store Dan Account TwitterBitcoin Store Dan Account Twitter Bitcoin store support 100% sistem pembayaran menggunakan bitcoin dan ini merupakan salah satu cara mudah untuk masuk ke pasaran antarabangsa bersama-sama sistem pembayaran yang lebih […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *