Posted on

Halangan Pertama Blog Seo Malaysia

Assalamualaikum,

Nak jadi pakar SEO Malaysia?. Jika begitu hajatnya, bermula dari sekarang anda kena berkawan dan kenal dengan Panda dan Penguin Algorithms milik Google ( lain-lain search engine tidak popular, tau sikit-sikit jadi laa ).

Bukan senang nak jadi pakar SEO Malaysia sebenarnya. Setiap kali ada proses kemas kini algorithms pasti akan ada yang tersingkir dari senarai ( halangan berulang bila syarikat search engine rasa tidak puas hati ). Kenapa dengan SEO?, benda ni sebenarnya MESIN DUIT dan admin gelar sebagai LUBUK EMAS. Jika anda mampu mengusainya, maka peluang  untuk menjana sumber pendapatan dari search engine terbuka luas. Di Malaysia 93% ( hampir 20 juta pengguna internet ) pencari maklumat melalui internet akan mencari segala bagai info dan produk di Google search engine. Jika anda mampu menyenaraikan produk atau pekhidmatan anda di kedudukan page pertama dan kedua beserta dengan content marketing yang cantik. Pihak admin rasa 70% kekuatan sudah menjadi milik anda.

Sekarang anda sudah tahu kisahnya dan kenapa SEO ( search engine optimization ) begitu penting. Hanya manikam mengenal jauhari.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

 • Belajar 3 Teknik Marketing Secara OnlineBelajar 3 Teknik Marketing Secara Online Belajar 3 teknik pengiklanan untuk online iaitu SEO ( search engine optimization ), Iklan adwords dan fb ads dalam satu pakej bijak lagi menjimatkan.
 • Kos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25KKos Iklan Adwords Untuk 2 Bulan 25K Untuk tempoh 2 bulan sahaja, ada seorang anak muda masej dekat admin katanya dia telah berjaya meleburkan duitnya sebanyak RM25k ++ semata-mata untuk iklan berbayar ( hampa ada berani […]
 • Blog Internet Marketing MalaysiaBlog Internet Marketing Malaysia Langkah seterusnya, kenal pasti platfom marketing yang sesuai. Sebahagianya ada di dalam laman web ini dan boleh baca bila perlu.
 • Pemasaran Internet Yang BerkesanPemasaran Internet Yang Berkesan Satu lagi kaedah pemasaran internet yang boleh dikatakan sangat berkesan dan begitu efektif serta dapat menjimatkan kos pengiklanan.

One thought on “Halangan Pertama Blog Seo Malaysia

 1. search engine optimization malaysia
  I’m new on this community,
  and this is my very first post.
  I really appreciate your hard work .
  Thank you for this
  Information.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *