Backpack untuk borong sahaja

Harga Backpack Online Di Malaysia Memang Murah

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ada banyak pilihan backpack yang sesuai. Jenama dan saiz semuanya yang baik-baik belaka. Minimum tempahan 1 guni ( dalam 60 ke 70 biji ).

Buat masa ini, pihak admin hanya menerima tempahan secara borong sahaja. Saiz backpack adalah campur-campur di dalam satu guni dan harga semuanya harga borong. Untuk kemudahan perniagaan, setiap tempahan berkapasiti besar akan diselitkan bersama-sama denganya bantuan marketing melalui online yang mana akan diberikan secara percuma oleh pihak admin sebagai bonus dan harap maklum.

Bagi yang berminat jika ada sebarang pertanyaan yang berkaitan dengan harga dan tempahan, sila whatsapp / telegram / viber / line / call / sms ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

Backpack untuk borong sahaja

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Ikan Bilis Nasi LemakIkan Bilis Nasi Lemak Bekalan ikan bilis yang telah siap diproses tampa kepala dan dibelah dua. Harga sekilo RM 15 dan tidak termasuk kos pos.
  • Sabun ArbutinSabun Arbutin Sabun alpha arbutin untuk aktiviti borong.Harga serendah RM 2.90 sebiji
  • Ubat Kurus Lipo 9Ubat Kurus Lipo 9 Tidak perlu berdiet yang bukan-bukan. Lulus FDA dan GMP. Ubat kurus jenama Lipo ini sangat berkesan setakat ini dan mampu menjaga berat badan dari naik secara berlebihan.

2 thoughts on “Harga Backpack Online Di Malaysia Memang Murah”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *