Posted on

Harga Ikan Bilis Mengikut Gred

Assalamualaikum,

Harga terkini ikan bilis mengikut gred yang disediakan oleh pihak admin, anda boleh rujuk di sini / hangouts.

Buat masa ini, harga paling murah gred 3 RM15 sekilo dan harga tidak termasuk kos pos. Untuk gred paling elok sekali sekilo RM 23 ke RM 28. Untuk harga terkini berikutnya sila rujuk laman web yang telah disediakan oleh pihak admin di atas tadi.

Jika ada sebarang pertanyaan atau berminat untuk membuat tempahan, sila hubungi pihak admin yang bertugas melalui whatsapp / telegram / wechat / viber / line / call ke talian 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

DSC_2347

 

More from my site

  • Arche Pearl Cream OriginalArche Pearl Cream Original Produk original untuk 3 jenis kegunaan iaitu jerawat, pelindung sinar UV dan juga sebagai make-up foundation.
  • Ikan Bilis Nasi LemakIkan Bilis Nasi Lemak Bekalan ikan bilis yang telah siap diproses tampa kepala dan dibelah dua. Harga sekilo RM 15 dan tidak termasuk kos pos.
  • Stok Kasut Vans Baru SampaiStok Kasut Vans Baru Sampai Untuk peminat kasut Vans, stok terhad, saiz terhad tetapi kualiti kasut terbaik dan pos laju percuma.
  • Kasut Futsal Breaker KingcobraKasut Futsal Breaker Kingcobra Untuk peminat kasut futsal jenama Breaker. Design kali ini diberi nama KINGCOBRA dan harganya RM 210.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *