Posted on

Harga Teknik SEO Ini Memang Mahal

Assalamualaikum dan salam hormat,

5 ke 6 bulan yang lalu harga teknik seo ini, pihak admin letak RM 8 ribu sahaja tetapi harga lama tersebut sudah berubah secara drastiknya ( disebabkan pihak admin ingin cepat kaya. heeee…..heeee ).

Berapa kah harga terkini? RM 23k 58k (  . Hanya akan dijual kepada 2 orang pembeli yang berminat sahaja. Pihak admin mula terlibat dengan aktiviti untuk combat SEO sejak dari tahun 2007 lagi dan projek ini menjadi begitu serius pada tahun 2011 sehingga lah sekarang. Sepanjang tempoh tersebut, pada tahun 2014  secara rasminya mesin ini telah diapungkan untuk dijual kepada pembida mesin SEO yang berminat. Target utama kegunaan adalah Google search engine.

Kenapa Google search engine? mengikut statistik, 93% pengguna internet di Malaysia lebih suka untuk menggunakan perkhidmatan Google search untuk mencari maklumat, produk dan segala bagai yang berkaitan.

Jika ada yang berminat, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas dan harga sedia ada mungkin akan terus meningkat naik lagi dan semua keputusan tersebut akan diperolehi setelah Penguin 3.0 algorithms dan Panda 4.1 telah selesai dikemaskini oleh pihak Google tidak lama lagi. Harap maklum.

Harga berikutnya yang belum rasmi adalah RM 48k 98k ( belum rasmi ).

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Halangan Pertama Blog Seo MalaysiaHalangan Pertama Blog Seo Malaysia Berhajat nak jadi pakar SEO Malaysia?. Ada dua benda ( bot ) yang perlu anda kenal. Baca dekat web ini bila ada masa terluang.
  • Pemasaran Internet Yang BerkesanPemasaran Internet Yang Berkesan Satu lagi kaedah pemasaran internet yang boleh dikatakan sangat berkesan dan begitu efektif serta dapat menjimatkan kos pengiklanan.
  • Belajar Teknik SEO Peringkat TinggiBelajar Teknik SEO Peringkat Tinggi Belajar teknik asas SEO untuk laman web dan blog. Tidak sesuai untuk pemilik blog dan SEO yang segan dan tidak ada banyak masa.
  • Malaysia SEO Combat RankingMalaysia SEO Combat Ranking Sesi R&D SEO untuk pasaran Malaysia sedang diuji. Bukan senang nak combat SEO. Ini pun salah satu dari pelaburan. Jika berjaya, habuanya memang lebat laa, sebaliknya berlaku kena try lagi.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *