Posted on

Idea karut dan merapu tetapi berkesan

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Idea ni mulanya karut dan merapu tetapi bila sudah di tune betul-betul ia dah jadi kenyataan pulak dah.

Nak tahu apa ke bendanya idea tersebut? inilah idea membeli sambil menabung dengan secara tidak sengaja.Idea merapu dan karut ni telah dipraktikan sebenarnya oleh pihak saya sebagai bahan uji kaji..hasilnya memang agak memeranjatkan..

Apa yang saya buat ? mana boleh cerita dekat sini..sebab masih dalam peringkat percubaan.Tetapi kepada yang hendak mencuba tuan-tuan dan puan-puan kena daftar  sebagai  pelanggan saya terlebih dahulu..Hasilnya macam mana pulak? disebabkan saya bayar dalam bentuk wang tunai, kalau setakat nak buat bayar tayar kereta, buat bayar cukai jalan, bayar bil talipon hatta kalau nak buat bayar hutang sekali pun boleh..tetapi kalau nak makan besar kena tunggu lama la sikit.Sebabnya had ni semuanya bukanlah  program skim cepat kaya.

Pekembangan seterusnya akan saya update kesudahannya  dalam blog ini, buat masa ini sudah ada 13 orang telah berjaya saya daftar sebagai peserta  yang layak untuk menerima habuan tersebut. Nak tau lebih lanjut berkenaan perkara ini, sila tinggalkan komen dibawah..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya..

More from my site

  • Pelaburan Emas Yang Sangat MenguntungkanPelaburan Emas Yang Sangat Menguntungkan Assalamualaikum, Alhamdulillah, lagi satu peluang untuk kaki-kaki pelaburan.Bagi pelabur-pelabur yang sedang mencari intrumen pelaburan yang lebih stabil, emas adalah salah satu dari […]
  • Blog Adalah Mesin Sedut DuitBlog Adalah Mesin Sedut Duit Admin start bela dan menternak blog ni.......... sejak dari tahun 2006 lagi. Salah satu darinya adalah blog niaga24jam.com. Aktiviti menternak dan membela blog merupakan salah satu […]
  • Untuk Peminat Bitcoin Dan CryptocurrencyUntuk Peminat Bitcoin Dan Cryptocurrency Boleh saja cedok dan guna hasil R&D ini dan adjust mana-mana part yang patut untuk KEGUNAAN anda bagi melancarkan lagi potfolio pelaburan terutamanya yang melibatkan bitcoin dan […]
  • Kelajuan laman web dan blogKelajuan laman web dan blog Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan, Sudah cek atau belum berapa laju laman web atau blog yang tuan-tuan dan puan-puan miliki sekarang ini?. Tak pernah ambil peduli pun..emmm […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *