Posted on Leave a comment

Idea karut dan merapu tetapi berkesan

Assalamualaikum tuan-tuan dan puan-puan,

Idea ni mulanya karut dan merapu tetapi bila sudah di tune betul-betul ia dah jadi kenyataan pulak dah.

Nak tahu apa ke bendanya idea tersebut? inilah idea membeli sambil menabung dengan secara tidak sengaja.Idea merapu dan karut ni telah dipraktikan sebenarnya oleh pihak saya sebagai bahan uji kaji..hasilnya memang agak memeranjatkan..

Apa yang saya buat ? mana boleh cerita dekat sini..sebab masih dalam peringkat percubaan.Tetapi kepada yang hendak mencuba tuan-tuan dan puan-puan kena daftar  sebagai  pelanggan saya terlebih dahulu..Hasilnya macam mana pulak? disebabkan saya bayar dalam bentuk wang tunai, kalau setakat nak buat bayar tayar kereta, buat bayar cukai jalan, bayar bil talipon hatta kalau nak buat bayar hutang sekali pun boleh..tetapi kalau nak makan besar kena tunggu lama la sikit.Sebabnya had ni semuanya bukanlah  program skim cepat kaya.

Pekembangan seterusnya akan saya update kesudahannya  dalam blog ini, buat masa ini sudah ada 13 orang telah berjaya saya daftar sebagai peserta  yang layak untuk menerima habuan tersebut. Nak tau lebih lanjut berkenaan perkara ini, sila tinggalkan komen dibawah..

Sekian terima kasih dan selamat majujaya..

Follow my latest project:
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *