Posted on

Ikan Pekasam Kg Pering

Assalamualaikum dan salam hormat,

Kepada pengemar ikan pekasam darat. Boleh cuba pulak hasil paling mantap setakat ini iaitu ikan pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah. Pernah memecah rekod peribadinya iaitu memasuki negara Eropah beberapa tahun yang lalu ( stok ikan kurang, jadi operasi di berhentikan ).

Di hasilkan  sendiri secara kecil-kecilan berdasarkan ilmu warisan turun temurun yang telah diwarisi sejak sekian lama. Untuk kali ini jenis ikan yang terlibat adalah ikan talapia, puyu, ikan lampam putih dan digabungkan juga bersama-sama bahan istimewa  untuk menghasilkan ikan pekasam yang sedap untuk dimakan.

Maklumat berikutnya sila rujuk dibawah:

Produk: Ikan Pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah.
Kuantiti: Terhad.
Jenis ikan yang digunakan: Ikan talapia merah, ikan puyu dan ikan lampam putih.
Status produk: 100% ( hasil keluaran orang islam )
Harga: RM 23.50 sekilo ( tidak termasuk kos pos ).
Urusan Penghantaran: Pos Laju Bhd / datang ambil sendiri.

Ikan pekasam ini jika dihidangkan bersama-sama dengan nasi panas pun dah okay. Nak bagi sedap  lagi ikan ini digorang bersama-sama dengan  bawang dan cabai…perghhhhh……meleleh ayaq lioq laaaa jawabnya.

Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Apa kata mereka?

More from my site

  • Ikan Pekasam OnlineIkan Pekasam Online Penyedap rasa dan pembangkit selera. Cuba dulu 1 kg baru tau rasanya macam mana. Ikan pekasam ini memang tidak masin dan sedap pulak tu.
  • Pekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan GelamaPekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan Gelama Stok ikan pekasam untuk memecah dan menambah selera makan sehingga ketahap maksimum. Ikan tidak masin, dijamin sedap dan stok sangat terhad.
  • Pekasam Ikan Lampam PutihPekasam Ikan Lampam Putih Nak merecik ayaq lioq, boleh cuba pekasam ikan lampam putih ini. Stok terhad kepada yang berminat sahaja. Ikan tidak masin dan tidak berbau busuk.
  • Ikan Pekasam Online Terbaik Dari KedahIkan Pekasam Online Terbaik Dari Kedah Produk keluaran orang kampung, stok terhad dan harga RM 23.50 sekilo. Dijamin sedap dan sekali cuba pasti nak cuba lagi sekali.

One thought on “Ikan Pekasam Kg Pering

  1. Social comments and analytics for this post…

    This post was mentioned on Twitter by Khazkay: Ikan Pekasam Kg Pering: Assalamualaikum, Kepada pengemar ikan pekasam ini adalah peluang terbaik buat anda semu.. http://bit.ly/dlXCZ7

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *