Posted on

Ikan Pekasam Online Terbaik Dari Kedah

Assalamualaikum,

Mengidam nak makan ikan pekasan yang sedap, tidak terlalu masin dan yang tidak berbau. Boleh cuba ikan pekasam Kg Pering.

Resepi ikan pekasam istimewa ini telah diadun dan digaul bersama ikan air tawar/ikan darat seperti puyu, talapia dan ikan lampam putih. Buat masa ini stok yang ada sangat terhad dan harga sekilo RM 23.50 tidak masuk kos pos.

Maklumat berikutnya sila rujuk dibawah:

Produk: Ikan Pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah.
Kuantiti: Terhad.
Jenis ikan yang digunakan: Ikan talapia merah, ikan puyu dan ikan lampam putih.
Status produk: 100% ( hasil keluaran orang islam )
Harga: RM 23.50 sekilo ( tidak termasuk kos pos ).
Urusan Penghantaran: Pos Laju Bhd / datang ambil sendiri.

Ini bukan ikan pekasam masin, ini ikan pekasam istimewa. Sekali cuba pasti nak lagi. Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

Sekilo RM 23.50
Sekilo RM 23.50

 

More from my site

  • Pekasam Ikan Lampam PutihPekasam Ikan Lampam Putih Nak merecik ayaq lioq, boleh cuba pekasam ikan lampam putih ini. Stok terhad kepada yang berminat sahaja. Ikan tidak masin dan tidak berbau busuk.
  • Pekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan GelamaPekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan Gelama Stok ikan pekasam untuk memecah dan menambah selera makan sehingga ketahap maksimum. Ikan tidak masin, dijamin sedap dan stok sangat terhad.
  • Ikan Pekasam OnlineIkan Pekasam Online Penyedap rasa dan pembangkit selera. Cuba dulu 1 kg baru tau rasanya macam mana. Ikan pekasam ini memang tidak masin dan sedap pulak tu.
  • Ikan Pekasam Kg PeringIkan Pekasam Kg Pering Ikan pekasam ini sekali cuba pasti nak lagi. Stok sangat terhad dan pusat penghasilan ikan pekasam ini di Kg Pering, Kodiang, Kedah. Harga sekilo RM 23.50 sahaja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *