Posted on

Ikan Pekasam Online

Assalamualaikum dan salam hormat,

Ikan yang digunakan pada kali ini adalah ikan lampam putih, ikan puyu dan beberapa ikan laut terpilih.

Ikan pekasam ini sememangnya dibuat supaya rasanya tidak masin dan tidak berbau busuk. Stok agak terhad dan dijamin sedap.

Maklumat berikutnya sila rujuk dibawah:

Produk / pengeluar: Ikan Pekasam Kg Pering, Kodiang, Kedah.
Kuantiti: Terhad.
Jenis ikan yang digunakan: Ikan lampam putih, ikan puyu dan beberapa ikan laut terpilih.
Status produk: 100% ( hasil keluaran orang islam )
Harga: RM 23.50 sekilo ( tidak termasuk kos pos ).
Urusan Penghantaran: Pos Laju Bhd / datang ambil sendiri.

Ini bukan ikan pekasam masin, ini ikan pekasam istimewa. Sekali cuba pasti nak lagi. Sebarang pertanyaan yang berkaitan atau tempahan sila whatsapp/telegram/wechat/call ke +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

ikanpekasam kg pering

 

More from my site

  • Ikan Pekasam Online Terbaik Dari KedahIkan Pekasam Online Terbaik Dari Kedah Produk keluaran orang kampung, stok terhad dan harga RM 23.50 sekilo. Dijamin sedap dan sekali cuba pasti nak cuba lagi sekali.
  • Pekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan GelamaPekasam Ikan Puyu, Lampam Putih, Kembung Dan Gelama Stok ikan pekasam untuk memecah dan menambah selera makan sehingga ketahap maksimum. Ikan tidak masin, dijamin sedap dan stok sangat terhad.
  • Pekasam Ikan Lampam PutihPekasam Ikan Lampam Putih Nak merecik ayaq lioq, boleh cuba pekasam ikan lampam putih ini. Stok terhad kepada yang berminat sahaja. Ikan tidak masin dan tidak berbau busuk.
  • Ikan Pekasam Kg PeringIkan Pekasam Kg Pering Ikan pekasam ini sekali cuba pasti nak lagi. Stok sangat terhad dan pusat penghasilan ikan pekasam ini di Kg Pering, Kodiang, Kedah. Harga sekilo RM 23.50 sahaja.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *