Instagram

Iklan Dekat Instagram

Assalamualaikum dan salam hormat,

Dekat platfom instagram, admin ambil masa hampir setahun juga untuk berasimilasi sebelum berjaya dapat dan tau caranya yang secotet put untuk tarik sale dari sana. Emmmm macam-macam teknik admin try…heeeee..heeeee. Ahaaaaaa….last sekali keputusanya,  sale memang boleh dapat dari IG tetapi….aaaaahhhh ada tetapi pulak dah.

Instagram

Kisahnya Lagu ni

Mula-mula admin buka 1 account, kemudian like dan follow orang lain punya akaun ( teknik rambang ) dengan harapan orang lain akan buat benda yang sama dekat akaun milik admin. Admin follow setakat 260 account sahaja ( emmm..dekat 5 ke 6 bulan juga rasanya operasi folow dan like ni ). Lepas tu stop follow dan stop like dan diwaktu yang sama admin try buat iklan dengan kadar 260 follower. Dalam akaun IG ( instagram ) admin sumbat masuk produk carca merba ikut sesedap rasa dengan andaian kalau banyak produk, follower dan bakal follower akan ada banyak pilihan dan dengan itu mudah lah untuk dapat respond dari mereka nanti ( kahhhh…kahhhhh…kahhhh ). Teknik carca merba tu sebenarnya tidak berkesan laaa….like pun tak dapat ooooooo…Bulih pengalaman saja laaa….admin dapat agak laaaa, gambar yang admin post mungkin tidak dilihat pun dan kalau dilihat pun kerana kebetulan dan selepas pada itu mereka akan scroll ke post berikutnya ( ntah-ntah baca pun tidak tetapi tengok tu pasti ).

Dalam tempoh 5 ke 6 bulan proses asimilasi tadi berlangsung, admin hanya berjaya dapat following dalam 100++ ( sikit sangat ). Dengan following yang sedikit itu, admin cuba untuk buat marketing. Ternyata kosong hasil laaaaa. Beberapa bulan berikutnya, tukar startergi pulak…..buka 2 account untuk specific produk dan carca merba punya teknik tak apply dah. Admin follow 9 account sahaja dan yang selebihnya admin update status dengan kelebihan yang ada pada hashtag ( # ) untuk dapat link magic. Dalam tempoh 6 ke 7 bulan macam tu, admin berjaya dapat follower sebanyak 310 dan berpuluh-puluh like yang datang mengikut sesedap rasanya. Following admin maintain setakat 9 account sahaja dan admin mendapati cara ini adalah sangat berkesan. Emmm………. ada juga pertanyaan dan sale pun ada juga yang admin dapat, cumanya barang yang admin try jual ini ketegorinya luxury ( faham-faham saja laa ). Produk bukan untuk semua orang. Image kena jelas dan kena pandai pilih hashtag yang bersesuaian dan admin hanya aktif untuk post produk dalam sebulan sekitar 3 atau 4 kali sahaja. Aapaaaaa macam? boleh tqraaaaa tu. Heeeee…heeeeee.

Emmm, karangan ini juga sebahagian dari sesi yang ada dalam proses R&D dan yang sedang berlaku sekarang ini. Ianya termasuk sekali di dalam projek untuk UNLOCK BRAIN CAPACITY FROM 10% TO 100% )  Admin support projek ini dengan beberapa  suppliment nootropics terpilih dan juga beberapa local herba berkualiti tinggi. Proses R&D telah berjalan  hampir 2 minggu dari tarikh admin muatnaik karangan ini dan memang ada perubahan yang ketara ( jangan banding dengan filem Lucy ). Professor Norman kata  I’HAVE NO IDEA.

Emmmmm, panjang sangat dan admin berhajat simpan karangan yang masih queue dalam store simpanan minda untuk sesi akan datang.

Sebarang pertanyaan, sila whatsapp/telegram ke 011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/s: Orang yang susah pada hari ni pun tak sangka dia akan susah pada hari ini. Heee..heeeeeee.

Note: Dekat bawah adalah ayat yang tidak di padam walaupun silap dan tak guna sejak dari sesi mula karangan ini ditaip………ada gunanya kenapa ayat ini tidak perlu dipadam selagi karangan tidak siap secara 100% ( saja simpan untuk rujukan dan kegunaan blogger tegaq ). Ayat ini termasuk dalam bab ” IDEA…….”.

yang menarik. account buat benda tu setakat

ada laaa juga dekat IG ( instagram ) ni. Macam mana caranya?.

 

laaamaaaa laaa juga buat testing

More from my site

  • Cara Lain Untuk Aktifkan 90 Billion Neuron Sel Dalam MindaCara Lain Untuk Aktifkan 90 Billion Neuron Sel Dalam Minda Ini salah satu projek untuk melahirkan manusia bijak, cerdik dan pandai dan....emmmmm..... mungkin juga tahap super. Ada banyak cara tetapi yang ini salah satu darinya dan yang boleh […]
  • Pokok Pegaga Adalah Bahan Untuk NootropicsPokok Pegaga Adalah Bahan Untuk Nootropics Nama sains bagi pokok ini adalah Centella asiatica. Kita..................... orang Malaysia panggil pokok PEGAGA dan bahasa di alam internet pulak ada yang panggil GOTU KOLA ( paling […]
  • Akal Dan Otak Yang Mana Satu PowerAkal Dan Otak Yang Mana Satu Power Hari ni terfikir pulak bab akal dan otak. Ini semua gara-gara taksub terlampau dengan projek mind bio hacking untuk aktifkan minda ke tahap 100% ( target mau tinggi walaupun saintis […]
  • Keupayaan Minda Ditahap 100 Peratus Seperti LucyKeupayaan Minda Ditahap 100 Peratus Seperti Lucy Elbert Einstein mengikut kajian pakar sains, hanya menggunakan 15% dari keseluruhan neuron yang ada pada mindanya ( otak ) dan kita pulak, manusia biasa hanya menggunakan 10% dari […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *