Posted on

Iklan Di Blog Mesra SEO

Assalamualaikum,

Untuk syarikat, usahawan dan peniaga internet yang mempunyai produk terhebat disarankan supaya mencuba kaedah ini.

Mengaplikasikan kaedah pemasaran di blog yang mesra seo. Kos pemasaran memang telah terbukti lebih murah dan menjimatkan. Teknik ini sesuai sangat-sangat untuk aktiviti pemasaran bagi tempoh jangkamasa panjang. Mengikut  pengalaman pihak admin, biasanya perkhidmatan enjin carian yang disukai oleh pengguna di Malaysia adalah Google, Yahoo dan Bing.  Mana-mana produk atau iklan yang tersenarai di kedudukan terbaik dalam senarai enjin carian sememangnya mempunyai peluang yang sangat cerah untuk mendapat pelanggan.

Kesimpulanya, sekali iklan….sekali bayar tetapi dapat untung berkali-kali. ( bergantung kepada pakej pengiklanan yang dipilih ). Cara ini sememangnya menguntungkan. Jika dalam setahun, dapat tempahan dari iklan sebegini sebanyak 1000 kali dan untuk satu tempahan untung bersih RM500….emmm banyak tu.

Maklumat lanjut berkenaan langganan atau sebarang pertanyaan berkaitan dengan perkara ini, sila berhubung dengan pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

More from my site

  • Pemasaran Internet Yang BerkesanPemasaran Internet Yang Berkesan Satu lagi kaedah pemasaran internet yang boleh dikatakan sangat berkesan dan begitu efektif serta dapat menjimatkan kos pengiklanan.
  • Cara Buat Blog Paling SenangCara Buat Blog Paling Senang Platfom percuma boleh guna blogspot dan untuk lebih advanced boleh cuba wordpress.Dua-dua mesra pengguna.
  • Pakej Iklan Di BlogPakej Iklan Di Blog Pakej iklan di blog yang mesra SEO. Target page pertama dan page kedua dalam senarai search engine.
  • Cara Jimat Kos IklanCara Jimat Kos Iklan Untuk dapat target buyer yang tepat, platfom search engine adalah salah satu daripada tempatnya yang membekalkan kepada pemilik perniagaan target buyer yang sangat tepat. Bagaimanakah caranya?.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *