Posted on

Iklan Di Dalam Blog

Assalamualiakum dan salam hormat,

Alternatif terkini untuk iklan segala bagai perkhidmatan mengunakan platfom blog yang mesra SEO.

Kenapa perlu guna kaedah ini? yang pertama untuk menjimatkan kos pengiklanan bagi tempoh jangka masa panjang. Tetapi peranan ini hanya boleh diadaptasikan pada blog yang mesra dengan enjin pencari seperti Google, Bing, Yahoo dan yang lain-lainya. Untuk pasaran Malaysia, Google merupakan sumber utama yang  perlu diberi perhatian kerana potensi untuk capai sasaran adalah sangat tinggi. Untuk menjadikan perkara ini sangat real, perlu ada blog sebagai platfom utama dan jika tidak ada blog boleh saja tumpang blogger yang aktif dengan aktiviti blogging ( yang ini kena bayar ).

Untuk perkhidmatan sebegini, pihak admin hanya menerima pemohonan untuk langganan yang berdurasi tahunan sahaja. Iaitu sekali bayar untuk tempoh setahun pekhidmatan. Dengan cara ini kos pengiklanan akan lebih murah dan menjimatkan.

Berminat, sila hubungi pihak admin yang bertugas.

Sekian terima kasih dan selamat berkerjasama.

More from my site

  • Pakej Iklan Di BlogPakej Iklan Di Blog Pakej iklan di blog yang mesra SEO. Target page pertama dan page kedua dalam senarai search engine.
  • Pemasaran Internet Yang BerkesanPemasaran Internet Yang Berkesan Satu lagi kaedah pemasaran internet yang boleh dikatakan sangat berkesan dan begitu efektif serta dapat menjimatkan kos pengiklanan.
  • Iklan Di Blog Mesra SEOIklan Di Blog Mesra SEO iklan di blog yang mesra seo, sekali bayar boleh makan untung berkali-kali. Kena cuba cara ini.
  • Cara Jimat Kos IklanCara Jimat Kos Iklan Untuk dapat target buyer yang tepat, platfom search engine adalah salah satu daripada tempatnya yang membekalkan kepada pemilik perniagaan target buyer yang sangat tepat. Bagaimanakah caranya?.
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *