Posted on

Iklan Sekali Tetapi Untung Banyak Kali

Assalamualaikum,

Kalau dapat pakej iklan yang macam ini memang terbaik laa. Jimat kos dan ROI pun tinggi.

Kes yang macam ini biasanya dimiliki oleh blogger atau pemilik laman web. Biasanya usia setiap artikal yang telah diterbitkan akan bertahan di dalam dunia internet untuk tempoh masa yang lama selagi ianya tidak dipadam. Manfaat besar dari kelebihan ini biasanya untuk artikal yang mempunyai unsur atau kepentingan kepada sesuatu jenis perniagaan yang dijalankan.

Cuba bayangkan, keluar modal untuk terbitkan iklan sebegini sekali sahaja tetapi penampilan boleh mencecah jutaan kali.  Dalam jutaan kali itu mungkin beribu-ribu kali mendapat tempahan. Emmm macam tu lah hasilnya. Mengikut pengalaman admin, promosi produk 4 tahun yang lalu masih lagi mendapat tempahan sehingga kehari ini. Memang menguntungkan.

Tetapi cara ini terhad kepada blog atau laman web yang memiliki SEO terbaik sahaja.

Sekian terima kasih dan selamat mencuba.

More from my site

  • Blog Internet Marketing MalaysiaBlog Internet Marketing Malaysia Langkah seterusnya, kenal pasti platfom marketing yang sesuai. Sebahagianya ada di dalam laman web ini dan boleh baca bila perlu.
  • Pakar Blog SEO MalaysiaPakar Blog SEO Malaysia Untuk penjimatan kos pemasaran, pihak admin lebih suka guna skill SEO.
  • Port Iklan Hard SellPort Iklan Hard Sell Yang terkini dan lokasi menarik untuk aktiviti hard sell dan soft selling. Platfomnya smartphone dan aplikasi sokongan adalah telegram laaaaaaa...... apa lagi. Kenapa telegram?.......ntah […]
  • Hard Sell Dan Soft SellingHard Sell Dan Soft Selling Sila guna kedua-dua kemudahan tadi jika terlibat secara serius di dalam aktiviti bisnes terutamanya online. Tak payah laaaaa nak fokus sangat pada satu-satu pakej kerana semua itu boleh […]
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *