Invest Dekat Syarikat Enterprises Pulak

Assalamualaikum dan salam hormat,

Tak payah berenti kerja, syarat ada duit lebih untuk dijadikan ibu duit.

Nampak macam syok sahaja. Memang laaaa……nampak macam syok kalau dapat join sekali………lagi syok. Pihak admin sudah lama terlibat di dalam aktiviti pelaburan yang semacam ini. Sekarang ni dalam proses menambah lagi koleksi pelaburan sedia ada. Cuba bayangkan……ada 30 syarikat dan setiap syarikat bayar setiap bulan RM 200 = RM 6000 sebulan……kali 12 bulan = RM 72K tu….bukan kena buat apa pun ( ini contoh sahaja ).

Yang terbaru, sebulan dua lagi. Ada sebuah lagi syarikat berstatus enterprises akan masuk di dalam senarai mencari pelabur. Dengar kata depa nak buka 20 lot macam tu. Syarikat telah pun beroperasi dan prestasi kewangan cantik. Modal berbayar syarikat 100k sahaja dan pemilik syarikat pegang 70% dan baki 30% open untuk pelabur luar.

Ada modal lebih, nak cari pelaburan yang kurang berisiko dan cepat dapat income, yang ini lah caranya.

Maklumat lanjut bagi yang berminat, sila whatsapp/telegram/call pihak admin di talian +6011 3222 9401.

Sekian terima kasih dan selamat majujaya.

P/S: Lambat kena tinggaiiii…..

LAGI KESAH MENARIK UNTUK DIBACA

  • Cara Mudah Tambah IncomeCara Mudah Tambah Income Bagi geng tidak banyak duit, kerja makan gaji, pemilik syarikat kecik dan sesiapa sahaja yang berani dan berhajat untuk tambah income. […]
  • Takut Rugi Tetapi Berangan Nak KayaTakut Rugi Tetapi Berangan Nak Kaya Invest dulu, baru hasilnya akan masuk kemudian. Takut, was-was dan segala bagai lagi kalau ada ini bukan tempatnya.
  • Modal Bawah RM 2000 sahajaModal Bawah RM 2000 sahaja Berminat dengan duit, tetapi tidak suka berniaga. Nak suruh jual barang lagi laa tak mau. Jika begitu, boleh invest ibu duit ikut cara […]
  • Jangan Letak Teloq Dalam Satu BakulJangan Letak Teloq Dalam Satu Bakul Cara mudah tambah income, tak payah berhenti kerja. Janji tidak kedekut untuk tanam ibu duit. Baca maklumat lanjut dekat blog ini.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *